|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:19 pm
Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:19 pm
Jaswinder kropka Jaswinder *puszcza...* nie wiem czego sie teraz slucha blaugh *...fajną muzę* xd *daje glosniej* zdziebko nas... malo? sweatdrop ojjjj *siada pod sciana i beczy* crying nie rycz! domokun *oblewa ją szampanem* twoje zdrowie! 4laugh nio.. nio dobrze ale nalej mi jednego XD mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:20 pm
Shui_Inamoto Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz bo mi smutno scream *nalewa kropce "jednego"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:21 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz bo mi smutno scream *nalewa kropce "jednego"* to sie rozchmurz *wskakuje na stol i zaczyna tanczyc*to dal was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:23 pm
Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz bo mi smutno scream *nalewa kropce "jednego"* to sie rozchmurz *wskakuje na stol i zaczyna tanczyc*to dal was wolę dziewczynki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:24 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz bo mi smutno scream *nalewa kropce "jednego"* *nalewa jaswinder drugiego* ojj ciii juuuz :* smile zabawimy sie same smile a jak zasniemy to trudno smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:25 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz bo mi smutno scream *nalewa kropce "jednego"* to sie rozchmurz *wskakuje na stol i zaczyna tanczyc*to dal was wolę dziewczynki blaugh uhhhhhhhhhhhhh *wchodzi w kat z szampanem i upija sie * niech zyja zwiazki homoseksualne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:25 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying i co beczysz bo mi smutno scream *nalewa kropce "jednego"* to sie rozchmurz *wskakuje na stol i zaczyna tanczyc*to dal was wolę dziewczynki blaugh tancz tancz... ja wole chlopczykow smile nio... to moze... sciagaj co tam masz na sobie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:26 pm
Shui_Inamoto uhhhhhhhhhhhhh *wchodzi w kat z szampanem i upija sie * niech zyja zwiazki homoseksualne *daje mu szampańskiego całusa* 4laugh heart *hik* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:30 pm
*z rzuca wszystko z siebie* alez goroco ahhhhhhhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:32 pm
Shui_Inamoto *z rzuca wszystko z siebie* alez goroco ahhhhhhhh *piiiiiissssk* twisted *rzuca na stol 100 zeta* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:33 pm
kropka Shui_Inamoto *z rzuca wszystko z siebie* alez goroco ahhhhhhhh *piiiiiissssk* twisted *rzuca na stol 100 zeta* XD tak tak wiecej wiecej mrauuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:33 pm
ja nie wytrzymam do 24:00 a co dopiero do 2:00 xd widze że Shui urządza striptiz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:34 pm
macie jakies fajne smsowe życzenia sylwestrowe?? bo takich oklepanych nie chce wysylac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:35 pm
Aragos_PL ja nie wytrzymam do 24:00 a co dopiero do 2:00 xd widze że Shui urządza striptiz blaugh ciebie niechce zboczuszku co ty myslalems ze sie zalapiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|