|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:50 am
*patrzy na wszystko co sie dzieje* taaaa... ja ide bo chyba mi ktos fajki kradnie xD o i chyba browara tez XD
paaa :] i tego no... udanego sylwka i szczesliwego nowego roku jakbym juz nie przyszla razz xd heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:50 am
kropka Ann_Miho Shui_Inamoto mhm ja niemmam talentu do tanca aleee *wskakuje na stol bierze miotle i zaczyna swoje show* no to patrzymy twisted no doobra... tańcz smile )) *podaje Ann kieliszek szampana* wyginam smialo cialo lol lol scciaga kapeluszz ,butki , oj kochana spodnie dla ciebie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:51 am
kropka Shui_Inamoto no tak ale sie zmeczylem moze jakis maly napiwek tancz tancz smile mraaaach XD striiiptiiiz twisted twisted twisted twisted rofl rofl rofl rofl rofl no to patrzymy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:51 am
skoro tak, to ja tez ide wskoczyc w kiecke i zakiecik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:52 am
za chwilke wroce nieodchodzcie ide sobie przypudrowac nosek hehe cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:53 am
Jaswinder skoro tak, to ja tez ide wskoczyc w kiecke i zakiecik blaugh smile pospiesz sie tylko... bo przegapisz striptiz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:04 pm
jush
PARTYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:06 pm
Jaswinder jush PARTYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!! twisted lalalala XD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:08 pm
*puszcza...* nie wiem czego sie teraz slucha blaugh *...fajną muzę* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:12 pm
Jaswinder *puszcza...* nie wiem czego sie teraz slucha blaugh *...fajną muzę* xd *daje glosniej* zdziebko nas... malo? sweatdrop ojjjj *siada pod sciana i beczy* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:15 pm
kropka Jaswinder *puszcza...* nie wiem czego sie teraz slucha blaugh *...fajną muzę* xd *daje glosniej* zdziebko nas... malo? sweatdrop ojjjj *siada pod sciana i beczy* crying nie rycz! domokun *oblewa ją szampanem* twoje zdrowie! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:17 pm
sweatdrop nie wiem jak ja tu wytrzymam do drugiej... juz mi sie spac chce... a Pasiak mnie zostawił... samą na sylwestra... i poszedł do kumpli... *ryczy razem z kropką* ja chcę się przytulić crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:17 pm
kropka Jaswinder *puszcza...* nie wiem czego sie teraz slucha blaugh *...fajną muzę* xd *daje glosniej* zdziebko nas... malo? sweatdrop ojjjj *siada pod sciana i beczy* crying zrobmy szol na parkiecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:18 pm
Ann_Miho kropka Jaswinder *puszcza...* nie wiem czego sie teraz slucha blaugh *...fajną muzę* xd *daje glosniej* zdziebko nas... malo? sweatdrop ojjjj *siada pod sciana i beczy* crying zrobmy szol na parkiecie whee też można... jeno dla kogo? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|