|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:24 am
kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry WITAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:26 am
Shui_Inamoto kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry WITAM robicie tu jakas... impreze na ktora moge sie wprosic? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:26 am
kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry ja nie siedze razz wlasnie na bibie jestem i zaraz sobie ide blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:27 am
kropka Shui_Inamoto kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry WITAM robicie tu jakas... impreze na ktora moge sie wprosic? cry nic o tym niewiem ale jesli ,to zawsze jestes mile widziana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:28 am
Shui_Inamoto kropka Shui_Inamoto kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry WITAM robicie tu jakas... impreze na ktora moge sie wprosic? cry nic o tym niewiem ale jesli ,to zawsze jestes mile widziana zrob sobie wirtualnego sylwka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:30 am
Ann_Miho Shui_Inamoto kropka Shui_Inamoto kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry WITAM robicie tu jakas... impreze na ktora moge sie wprosic? cry nic o tym niewiem ale jesli ,to zawsze jestes mile widziana zrob sobie wirtualnego sylwka rofl sama? sama to moge isc spac co najwyzej... a i tak lepiej z kims....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:31 am
Ann_Miho Shui_Inamoto kropka Shui_Inamoto kropka czesc wam... kto siedzi w domu? bo ja tak cry WITAM robicie tu jakas... impreze na ktora moge sie wprosic? cry nic o tym niewiem ale jesli ,to zawsze jestes mile widziana zrob sobie wirtualnego sylwka rofl no tak ale gdzie sa procenty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:32 am
kropka sama? sama to moge isc spac co najwyzej... a i tak lepiej z kims.... jurcze miało byc zrobmy a nie zrob zjadly mi sie literki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:34 am
Shui_Inamoto no tak ale gdzie sa procenty ? eee no tego poszly sie napic rofl blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ej event sie juz zaczal? xD
kuffa juz taka zdeka nieteges jestem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:35 am
Irinn ej event sie juz zaczal? xD kuffa juz taka zdeka nieteges jestem xD jescze sie niezaczal ale juz mniej wiecej wiadomo na czym ma polegac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|