|
|
|
Eloquent Conversationalist
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:34 pm
I thought jello killed that thing.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:39 pm
There will ALWAYS be another ninja.
Besides, don't people kill you on a regular basis, yet you're still around? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:42 pm
Mass Shadow Clone!!! ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:44 pm
Ryugi Kazamaru Besides, don't people kill you on a regular basis, yet you're still around? xd I had an explanation for this phenomenon at one point. But I forget it now so I'm just going to... *Ballroom Blitz.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:49 pm
"I love you more than I did the day before I discovered alcohol. Oh alcohol. Would you please forgive me? But I could not find myself. So I found someone else."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:52 pm
AH great, Naruto boy there ruined my moment. stare
So, have a domo. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:56 pm
Ryugi Kazamaru AH great, Naruto boy there ruined my moment. stare So, have a domo. domokun *Turns into a Domo Origato* Your welcome!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 5:02 pm
themightyjello "I love you more than I did the day before I discovered alcohol. Oh alcohol. Would you please forgive me? But I could not find myself. So I found someone else." "Get your tits out Get your tits out Get your tits out for the boys"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 5:05 pm
Chris Custard themightyjello "I love you more than I did the day before I discovered alcohol. Oh alcohol. Would you please forgive me? But I could not find myself. So I found someone else." "Get your tits out Get your tits out Get your tits out for the boys" Man chris we don't want to see your fat man breasts..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 5:06 pm
Akira Mercuraki Ryugi Kazamaru AH great, Naruto boy there ruined my moment. stare So, have a domo. domokun *Turns into a Domo Origato* Your welcome! "Domo Arigatou"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 5:08 pm
Akira Mercuraki Chris Custard themightyjello "I love you more than I did the day before I discovered alcohol. Oh alcohol. Would you please forgive me? But I could not find myself. So I found someone else." "Get your tits out Get your tits out Get your tits out for the boys" Man chris we don't want to see your fat man breasts.. Please stop being an a*****e to me. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|