|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:27 am
Terrorystka Frania co z tym eventem noworocznym? popieram pytanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:28 am
Gosiak Terrorystka Frania co z tym eventem noworocznym? popieram pytanie XD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:28 am
opcy Jaswinder Negai-chan Tak? A co na przykład wink ? tak dokladnie to nie wiem... ale np ze odeszlas z Gai itp... tja...... duzo juz osob "poodchdzilo" mrgreen tylko stary dobry Buc trwa na swoim posterunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:29 am
Terrorystka Frania opcy Jaswinder Negai-chan Tak? A co na przykład wink ? tak dokladnie to nie wiem... ale np ze odeszlas z Gai itp... tja...... duzo juz osob "poodchdzilo" mrgreen ale ja nadal trwam! domokun aa taa... tej to sie juz dawno probujemy pozbyc ale wraca jak bumerang XD bueeheheh razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:30 am
Shui_Inamoto Jaswinder nie... no teraz to juz wiem to na pewno... NIGDY się nie pozbędę tego tudego koloru włos�w... crying te ktore masz na sobie ?????????? mowie o tym ktory "mam na sobie" ale ja... nie Jas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:31 am
Gosiak Terrorystka Frania opcy Jaswinder Negai-chan Tak? A co na przykład wink ? tak dokladnie to nie wiem... ale np ze odeszlas z Gai itp... tja...... duzo juz osob "poodchdzilo" mrgreen ale ja nadal trwam! domokun aa taa... tej to sie juz dawno probujemy pozbyc ale wraca jak bumerang XD bueeheheh razz xp xd nigwy sie wam to nie uda twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:31 am
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder nie... no teraz to juz wiem to na pewno... NIGDY się nie pozbędę tego tudego koloru włos�w... crying te ktore masz na sobie ?????????? mowie o tym ktory "mam na sobie" ale ja... nie Jas xd co za problem w zmianie kolorytu wlosow? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Gosiak aa taa... tej to sie juz dawno probujemy pozbyc ale wraca jak bumerang XD bueeheheh razz xp xd nigwy sie wam to nie uda twisted bueheeh to mowisz ze musimy odwolac zaklady? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder nie... no teraz to juz wiem to na pewno... NIGDY się nie pozbędę tego tudego koloru włos�w... crying te ktore masz na sobie ?????????? mowie o tym ktory "mam na sobie" ale ja... nie Jas xd m�wiąc prościej: Jaswinder nie chodiz o Avatarka tylko o jej ciało(ściślej głowę z włosami) , kt�re siedzi przed kompem i z nami postuje! mniej wiecej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja spadam.........  nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:33 am
mam takie wlosy jak moj avek teraz... chyba tez sie zaczne ubierac na zielono... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:36 am
opcy to ja spadam.........  nara Narka 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|