|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:16 am
Negai-chan Shui_Inamoto Negai-chan Shui_Inamoto Negai-chan Shui_Inamoto - Aj, już nie pamiętam, ale możesz po raz pierwszy/zn�w przedstawić się xD. no wiec *sciaga z glowy OMFG *witam pania jestem shui *klania sie nisko az mu cos szczela w kregoslupie* Oh, miło mi. Ja jestem Negi *dyg*. Dawniej Deli 3nodding . Deli ??????? jaki dokladnie nick Delisa. Delisa... no patrz... tyle sie o tobie nasluchalam swego czasu... a to ty jestes... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:18 am
no ja tez slyszalem op niej duzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Tak? A co na przykład wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no i tyle se pospiewalam... dzwiek mi sie zacial w kompie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:20 am
DELISA!? O.O
I JA NIC O TYM NIE WIEM!? D< omg ! kope lat! myslałam ze zaginełas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:20 am
Negai-chan Tak? A co na przykład wink ? tak dokladnie to nie wiem... ale np ze odeszlas z Gai itp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:24 am
Terrorystka Frania DELISA!? O.O
I JA NIC O TYM NIE WIEM!? D< omg ! kope lat! myslałam ze zaginełas! Nie no super... jestem między wami od... 3 miesięcy i nie wiecie, że Negai-chan to Delisa rofl .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co z tym eventem noworocznym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Negai-chan Tak? A co na przykład wink ? tak dokladnie to nie wiem... ale np ze odeszlas z Gai itp... tja...... duzo juz osob "poodchdzilo" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:25 am
Negai-chan Terrorystka Frania DELISA!? O.O
I JA NIC O TYM NIE WIEM!? D< omg ! kope lat! myslałam ze zaginełas! Nie no super... jestem między wami od... 3 miesięcy i nie wiecie, że Negai-chan to Delisa rofl . serio nie wiedziałam ze ty to Deli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:26 am
opcy Jaswinder Negai-chan Tak? A co na przykład wink ? tak dokladnie to nie wiem... ale np ze odeszlas z Gai itp... tja...... duzo juz osob "poodchdzilo" mrgreen ale ja nadal trwam! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 7:27 am
Terrorystka Frania co z tym eventem noworocznym? Zacznie się jutro ok. 2, będzie trwał 24 godziny i więcej nie wiem sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|