|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:17 am
jestem na chwileczke, zaraz jedziemy z bee i kukusem... na ten cholerny slub
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:24 am
EvilYuki Lucjusz, moj przyjacielu! biggrin sorki zagapilam sie omawialam sprawy sylwestrowe biggrin a ty przyjaciulko gdzie balujesz dzisiaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:26 am
czyść.... pomecze was polgodziny swoim towarzystwem bo mi kudly musza wyschnac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:29 am
Hej tym co przyszli, narka tym co poszli wink .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur czyść.... pomecze was polgodziny swoim towarzystwem bo mi kudly musza wyschnac mrgreen ...Hah.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur czyść.... pomecze was polgodziny swoim towarzystwem bo mi kudly musza wyschnac mrgreen dżu.... zonko chyba musze cie prosic o rozwod...... mrgreen ale mozemy zosta przyjaciolmi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:31 am
Negai-chan Hej tym co przyszli, narka tym co poszli wink . hejka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:32 am
opcy Baliaur czyść.... pomecze was polgodziny swoim towarzystwem bo mi kudly musza wyschnac mrgreen dżu.... zonko chyba musze cie prosic o rozwod...... mrgreen ale mozemy zosta przyjaciolmi rofl rolleyes ke? a co sie stalo? :> *jest w scibska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:34 am
Baliaur rolleyes ke? a co sie stalo? :> *jest w scibska* nie bylo spozycia zwiazku..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:36 am
opcy Baliaur rolleyes ke? a co sie stalo? :> *jest w scibska* nie bylo spozycia zwiazku.......... rofl *tarza sie po podlodze ze smiechu*
jasne jasne cool //jakos malo kreatywne te Twoje wymowki, wymysl cos lepszego.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:36 am
"zdjęcia o jakich gwiazdy chciałyby zapomnieć" >>> GALERIA 3nodding czemu nie moge tego wpisać? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 6:39 am
Baliaur opcy nie bylo spozycia zwiazku.......... rofl *tarza sie po podlodze ze smiechu*
jasne jasne cool //jakos malo kreatywne te Twoje wymowki, wymysl cos lepszego.....tak na serio to cie juz nie lubie.... mrgreen : Lukas Nystrand & KarlMagnus Johansson [We Shall Not Be Moved #01] I Wish I Had The Nerve To Call You Mine [2:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|