|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:26 am
Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:28 am
Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ heeej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:37 am
Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:37 am
BeeWolf_san Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada. zasypało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:41 am
BeeWolf_san Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada. a ty co? snieg fajny jest... xd  zobacz jak ladnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:42 am
[Now Playing: Mai Yamane with Seatbelts - "The Real Folk Blues"]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BeeWolf_san Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada. zasypało? U mnie zasypało totalnie... crying mieszkam na przedmiesciach i tu nie odsniezaja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BeeWolf_san Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada. zasypało? u mnie na wsi w wawie, pada od 3 dni jak cholera pierdolony snieg mamy juz chyba 50cm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:43 am
EvilYuki Jaswinder BeeWolf_san Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada. zasypało? U mnie zasypało totalnie... crying mieszkam na przedmiesciach i tu nie odsniezaja crying zazdroszcze... u mnie wlasnie odsniezają... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:44 am
Ozzwald: Aidanno i jak idziesz na sylwestra czy w domu zostajesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:44 am
BeeWolf_san Jaswinder BeeWolf_san Aidanna Nio Witam was w tym pieknym ostatnim dniu tego roku ^^ ja lubie snieg ale to kurwa przesada. zasypało? u mnie na wsi w wawie, pada od 3 dni jak cholera pierdolony snieg mamy juz chyba 50cm to czemu w poznaniu jest tak malo? i to jeszcze odsniezaja... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:46 am
BeeWolf_san Ozzwald: Aidanno i jak idziesz na sylwestra czy w domu zostajesz ? ja bym mu tam nie wierzyla... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:47 am
a u mnie jest wszedzie okolo 70 cm sniegu ostatni raz odsniezali tu 5 dni temu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:48 am
BeeWolf_san Ozzwald: Aidanno i jak idziesz na sylwestra czy w domu zostajesz ? najpierw w domu a pozniej ide... a co? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|