|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:47 am
Danthes Jaswinder ktos tu jeszcze bedzie na gaiowym evencie w nocy? czy wszyscy emigrują? ja napewno nie (chyba że sie zdarzy cos banalnego , pożar, wojna atomowa albo coś) napewno nie będziesz, czy napewno nie emigrujesz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:48 am
Shui_Inamoto nieno ale raz zdazylo mi sie sciagnac psa z drzewa tylko ciekawe jak on tam wlazl eek ty naprawde jestes tym strazakiem, czy se jaja robisz? twisted blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:49 am
zaraz wroce musze cos przekasic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:49 am
Jaswinder Danthes Jaswinder ktos tu jeszcze bedzie na gaiowym evencie w nocy? czy wszyscy emigrują? ja napewno nie (chyba że sie zdarzy cos banalnego , pożar, wojna atomowa albo coś) napewno nie będziesz, czy napewno nie emigrujesz? sweatdrop nie bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:50 am
Jaswinder Shui_Inamoto nieno ale raz zdazylo mi sie sciagnac psa z drzewa tylko ciekawe jak on tam wlazl eek ty naprawde jestes tym strazakiem, czy se jaja robisz? twisted blaugh serio tyk,ko ze jescze takim troszke mlodym ale uczesctnicze juz w akjach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:54 am
Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto nieno ale raz zdazylo mi sie sciagnac psa z drzewa tylko ciekawe jak on tam wlazl eek ty naprawde jestes tym strazakiem, czy se jaja robisz? twisted blaugh serio tyk,ko ze jescze takim troszke mlodym ale uczesctnicze juz w akjach mnie wzieli na cwiczenia OSP to tez było fajno :] ale przez tydzień sie nie mogłem od defiladowego kroku odzwyczaić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:55 am
Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto nieno ale raz zdazylo mi sie sciagnac psa z drzewa tylko ciekawe jak on tam wlazl eek ty naprawde jestes tym strazakiem, czy se jaja robisz? twisted blaugh serio tyk,ko ze jescze takim troszke mlodym ale uczesctnicze juz w akjach to ile masz lat? sam siebie dodałes do friendsow... *gleba* xd ide na obiad... ZW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:06 am
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto nieno ale raz zdazylo mi sie sciagnac psa z drzewa tylko ciekawe jak on tam wlazl eek ty naprawde jestes tym strazakiem, czy se jaja robisz? twisted blaugh serio tyk,ko ze jescze takim troszke mlodym ale uczesctnicze juz w akjach to ile masz lat? sam siebie dodałes do friendsow... *gleba* xd ide na obiad... ZW no ja mam proawie 17 mialem malo friendsow(1) wiec dodalem siebie samego ale juz mam ich dosyc duzo przynajmiej tak mysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:17 am
to zycze wszystkim upojnej i szalonej nocy sylwestrowej i byscie sami sie nie obudzili wink rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:18 am
Twisted_Exile to zycze wszystkim upojnej i szalonej nocy sylwestrowej i byscie sami sie nie obudzili wink rofl mrgreen twisted dzie rofl kuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:22 am
hej beeś 4laugh Shui... to ty młodszy ode mnie jestes? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:25 am
Jaswinder hej beeś 4laugh Shui... to ty młodszy ode mnie jestes? blaugh mozliwe surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|