|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:26 am
YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Oi !
ja tu tylko przelotem ... zaraz ide dalej sie bawić w sprzątanie ... *turl, przeturl* mrgreen
Oi Flamster ! *szczyp* cool ... co tam w wielkim świeice słychac ? rolleyes wygrałem organizer w zdrapce! muahaha bede sie organizował! co za zdrapka :> XD ... ja osobiscie w zdrapki,kunkursy i te inne duperelki nie wieze strata kasiurki ... mrgreen lepiej ja w cos innego zainwestowac ... rzucili mi pod drzwi za friko i udalo mi sie- jak bede wsrod 111 osob pierwszych to wygrywam kino domowe ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:29 am
Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Oi !
ja tu tylko przelotem ... zaraz ide dalej sie bawić w sprzątanie ... *turl, przeturl* mrgreen
Oi Flamster ! *szczyp* cool ... co tam w wielkim świeice słychac ? rolleyes wygrałem organizer w zdrapce! muahaha bede sie organizował! co za zdrapka :> XD ... ja osobiscie w zdrapki,kunkursy i te inne duperelki nie wieze strata kasiurki ... mrgreen lepiej ja w cos innego zainwestowac ... rzucili mi pod drzwi za friko i udalo mi sie- jak bede wsrod 111 osob pierwszych to wygrywam kino domowe ;D ooo, ja tez to mam ;P no to gratulacje, szczesliwego pozycia i takie tam... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:32 am
YumiTao EvilYuki Ej, kto to wczoraj sie zareczyl? xd Ozz i Aidana jak sądze XD ja tez tak sądzę... Pisiu... ty sie nie nadajesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narazie ... ide dalej odkurzaczem śmigać XD
cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:34 am
ktos tu jeszcze bedzie na gaiowym evencie w nocy? czy wszyscy emigrują?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ktos tu jeszcze bedzie na gaiowym evencie w nocy? czy wszyscy emigrują? ja oczywiscie bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc strazaku 3nodding 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:35 am
Shui_Inamoto Jaswinder ktos tu jeszcze bedzie na gaiowym evencie w nocy? czy wszyscy emigrują? ja pczywiscie bede ooooooooo 4laugh ja bedę jak mi sie do tego czasu *odpukać* monitor nie spali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:37 am
Jaswinder czesc strazaku 3nodding 4laugh heart blaugh no wrocilem z akcji zasypalo ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:43 am
Shui_Inamoto Jaswinder czesc strazaku 3nodding 4laugh heart blaugh no wrocilem z akcji zasypalo ludzi a koty z drzew też zdejmujecie? blaugh czy to tylko tak na filmach o starszych paniach? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:43 am
Jaswinder ktos tu jeszcze bedzie na gaiowym evencie w nocy? czy wszyscy emigrują? ja napewno nie (chyba że sie zdarzy cos banalnego , pożar, wojna atomowa albo coś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:45 am
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder czesc strazaku 3nodding 4laugh heart blaugh no wrocilem z akcji zasypalo ludzi a koty z drzew też zdejmujecie? blaugh czy to tylko tak na filmach o starszych paniach? twisted nieno ale raz zdazylo mi sie sciagnac psa z drzewa tylko ciekawe jak on tam wlazl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|