|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:14 am
Jaswinder do baru na piwo, a nie do sklepu xd no co ty... ja nie pije...... a teraz to sie nawet kawy i koli oduczam pic..... ale nicto znikam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:14 am
Oi !
ja tu tylko przelotem ... zaraz ide dalej sie bawić w sprzątanie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:15 am
EvilYuki wlasnie skonczylam robic sledzie w pierzynce mrgreen w pierzynce to wiesz co sie robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:15 am
YumiTao Oi !
ja tu tylko przelotem ... zaraz ide dalej sie bawić w sprzątanie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:16 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki wlasnie skonczylam robic sledzie w pierzynce mrgreen w pierzynce to wiesz co sie robi no to tez... ale sledzie tez XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki wlasnie skonczylam robic sledzie w pierzynce mrgreen śledzie w pierzynce, ziemniaki w mundurkach, jajka w koszulkach... od kiedy to żarcie się tak modnie ubiera? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:17 am
Jaswinder EvilYuki wlasnie skonczylam robic sledzie w pierzynce mrgreen śledzie w pierzynce, ziemniaki w mundurkach, jajka w koszulkach... od kiedy to żarcie się tak modnie ubiera? domokun Pierzynka jest wedlug ciebie modna? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:17 am
opcy Jaswinder do baru na piwo, a nie do sklepu xd no co ty... ja nie pije...... a teraz to sie nawet kawy i koli oduczam pic..... ale nicto znikam.... uuu... opcyś jest chory?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:18 am
Lavagetas_heqetai YumiTao Oi !
ja tu tylko przelotem ... zaraz ide dalej sie bawić w sprzątanie ... *turl, przeturl* mrgreen
Oi Flamster ! *szczyp* cool ... co tam w wielkim świeice słychac ? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:21 am
YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Oi !
ja tu tylko przelotem ... zaraz ide dalej sie bawić w sprzątanie ... *turl, przeturl* mrgreen
Oi Flamster ! *szczyp* cool ... co tam w wielkim świeice słychac ? rolleyes wygrałem organizer w zdrapce! muahaha bede sie organizował!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:23 am
Ej, kto to wczoraj sie zareczyl? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:24 am
Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Oi !
Oi Flamster ! *szczyp* cool ... co tam w wielkim świeice słychac ? rolleyes wygrałem organizer w zdrapce! muahaha bede sie organizował! co za zdrapka :> XD ... ja osobiscie w zdrapki,kunkursy i te inne duperelki nie wieze strata kasiurki ... mrgreen lepiej ja w cos innego zainwestowac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:25 am