|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:45 pm
Jaswinder [tu ci racji nie przyznam, bo nie znam... ja lubie TH *patrzy na Franie dzikim wzrokiem* zassaj sobie, nieporzałujesz biggrin Luka na franie jak i ona, zadziera jej spudniczke i ...odkrywa ze frania nie ma majtek. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:56 pm
ech... jak se syscy posli, to ja se tez ide... sweatdrop
BAJ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:56 pm
nie powiesz chyba zaraz ze to ty ? rofl A gdzie Emeczke wcieło? no w sumie to nie warzne, dobranoc wam dzołszeczki mokryh snow. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:57 pm
BeeWolf_san nie powiesz chyba zaraz ze to ty ? rofl A gdzie Emeczke wcieło? no w sumie to nie warzne, dobranoc wam dzołszeczki mokryh snow. pirate nie, to paszczak (Pasiak) - moj "mąż"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:05 pm
witam was no no ale teraz to juz jestem chyba sam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:20 am
Ja tylko szybkim wpadem ^^ Chciałam wam życzyć udanego Sylwestra i szczęśliwego nowego roku ;3 I nie rozbijajcie sobie kostek na schodach jak niżej podpisana w przeddzień Sylwestra ;DDD Trzymajcie się ciepło ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:22 am
Rynn the Vampire Ja tylko szybkim wpadem ^^ Chciałam wam życzyć udanego Sylwestra i szczęśliwego nowego roku ;3 I nie rozbijajcie sobie kostek na schodach jak niżej podpisana w przeddzień Sylwestra ;DDD Trzymajcie się ciepło ^^ i wzajemnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:26 am
Ozzwald Rynn the Vampire Ja tylko szybkim wpadem ^^ Chciałam wam życzyć udanego Sylwestra i szczęśliwego nowego roku ;3 I nie rozbijajcie sobie kostek na schodach jak niżej podpisana w przeddzień Sylwestra ;DDD Trzymajcie się ciepło ^^ i wzajemnie i zeby ten rok byl lepszy od pozostalych oi oi oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:50 am
bu bu bu!
Wesołego Syl...westra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:51 am
EvilYuki bu bu bu! Wesołego Syl...westra... lepiej by było życzyć trzeźwego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 2:27 am
Danthes EvilYuki bu bu bu! Wesołego Syl...westra... lepiej by było życzyć trzeźwego wszystko jest do zrobienia.... zalerzy od sily woli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:39 am
ludzie przesadzają z tymi zyczeniami... na wielkanoc zyczenia, na gwiazdke zyvzenia, na urodziny, imieniny, rocznice, egzaminy zyczenia... i na nowy rok tez zyczenia... stare
4laugh siemanko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|