|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:37 pm
Jaswinder i ty chcesz sie tak prawniczyć? blaugh No a nie ? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:38 pm
BeeWolf_san Jaswinder i ty chcesz sie tak prawniczyć? blaugh No a nie ? rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:39 pm
Twisted_Exile Terrorystka Frania Jaswinder mniej więcej... muminki to jeszcze są moje czasy 4laugh moje też(!) a do tej pory lubie oglądać smerfy(poniedziełk, wtorek) i pszcz�łke maje(niedziela) ninja ninja i tak Gumisie wymiataly Toudi to moj idol 3nodding mrgreen twisted a moi idole to Gargamel, Klakier i Książę Iktorn a troskliwe misie ogladaliscie? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:40 pm
Jaswinder Twisted_Exile Terrorystka Frania Jaswinder mniej więcej... muminki to jeszcze są moje czasy 4laugh moje też(!) a do tej pory lubie oglądać smerfy(poniedziełk, wtorek) i pszcz�łke maje(niedziela) ninja ninja i tak Gumisie wymiataly Toudi to moj idol 3nodding mrgreen twisted a moi idole to Gargamel, Klakier i Książę Iktorn a troskliwe misie ogladaliscie? 4laugh serc sto a w nich moc 4laugh .... stare nienawidze tej bajki stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BeeWolf_san Jaswinder i ty chcesz sie tak prawniczyć? blaugh No a nie ? rofl 4laugh Fajny jestem co.... foo: Vanessa Mae - [The Violin Player #02] Contradanza [3:52] Ależ ona jest genialna, boska interwencja bym powiedział. Vanessa jest wspaniała, mraf mraf te jej skrzypeczki ah oh ...@_@ heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
moja meska czesc klasy do dzisiaj sie boi buki... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:41 pm
BeeWolf_san foo: Vanessa Mae - [The Violin Player #02] Contradanza [3:52] Ależ ona jest genialna, boska interwencja bym powiedział. Vanessa jest wspaniała, mraf mraf te jej skrzypeczki ah oh ...@_@ heart 4laugh jestem za
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BeeWolf_san foo: Vanessa Mae - [The Violin Player #02] Contradanza [3:52] Ależ ona jest genialna, boska interwencja bym powiedział. Vanessa jest wspaniała, mraf mraf te jej skrzypeczki ah oh ...@_@ heart 4laugh jestem za 11098: Gorillaz - [G Sides #01] 19-2000(Soul Child Remix) -21s [3:30] najleprzy kawałek Gorillaz, mix jesttak genialny ze no cos wspaniałego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Jaswinder Twisted_Exile Terrorystka Frania Jaswinder mniej więcej... muminki to jeszcze są moje czasy 4laugh moje też(!) a do tej pory lubie oglądać smerfy(poniedziełk, wtorek) i pszcz�łke maje(niedziela) ninja ninja i tak Gumisie wymiataly Toudi to moj idol 3nodding mrgreen twisted a moi idole to Gargamel, Klakier i Książę Iktorn a troskliwe misie ogladaliscie? 4laugh Gumisie były fajne XD Lubiłam te przdumułowate trole kt�re nie wiedziałe w kt�ra strone iść XD
taaaa! troskliwe misie! wprawdzie mało pamietam o nich, ale tam było takie włochate coś i taka dziewczyna kt�ra była na fioloetowo ubrana, i to włochae coś sie zawsze śmiało: sasasasasasasa xd taaaaak sasasasasasasasasa twisted to chcesz zobaczyc tego paszczaka, czy nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:44 pm
BeeWolf_san Jaswinder BeeWolf_san foo: Vanessa Mae - [The Violin Player #02] Contradanza [3:52] Ależ ona jest genialna, boska interwencja bym powiedział. Vanessa jest wspaniała, mraf mraf te jej skrzypeczki ah oh ...@_@ heart 4laugh jestem za 11098: Gorillaz - [G Sides #01] 19-2000(Soul Child Remix) -21s [3:30] najleprzy kawałek Gorillaz, mix jesttak genialny ze no cos wspaniałego. tu ci racji nie przyznam, bo nie znam... ja lubie TH *patrzy na Franie dzikim wzrokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|