|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder o żesz w morde!! Bee... Pasiak jest w twoim wieku eek O rzeszkurwa mac przejebana sytyacja, zjabeac zajebac kurwa,.. E a kto to ? a o lekarzach w takimrazie nie wspominam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:32 pm
Terrorystka Frania Jaswinder Frania: moj facet sie urodzil 14 lutego (poza tym znasz go - to Pasiak ), a opcy tez z resztą 14 lutego... whee pasiak jest śmienszy XD ja tam nie wiem... mnie on wkurza i jest straszny w zyciu codziennym... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Jaswinder Terrorystka Frania BeeWolf_san jJa mam długie rece biggrin ... gorzej jak bys miała 13 lat. Luk na franie, luk na paczke z cnota. 4laugh ekhem... w czerwcu bede miec 16! o! a na chwile obecna mam lat 15 i 7 miesiecy XD 16 lutego bede miec 18 twisted tez z lutego, to ejstes rybeńka chyba :* Ja tyz tyle ze 21 i bede miał 21 crying pirate na zlom z Toba pirate mrgreen twisted Dziekuje ci wery bardzo biggrin pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:33 pm
Terrorystka Frania Jaswinder BeeWolf_san Terrorystka Frania ale ze mnie sierota XP oparzyłam sie wrzątkiem... stressed Pierdołka biggrin Całus w kuku smile Jaś@ to ja jestem student 2-giego roku, a czy jak powiem ze miałem aspiracje medyczne to moja wartosc wzrośnie? 4laugh zmaleje... mam fobie na punkcie lekarzy... nienawidzę ich każdym strzępkiem mojej duszy... wszystkich... może opr�cz mojego szefa, kt�rego z początku też nie znosiłam, a r�wnież jest on lekarzem sweatdrop trudne dzieciństwo? niekoniecznie... ...awersja do kitla... ...ale skoro się ucieka ze szpitala (przed zabiegiem) i staje sie agresywnym na jego widok... ...to sie ma przeje***e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:33 pm
BeeWolf_san Dziekuje ci wery bardzo biggrin pirate 4laugh zawsze do uslug 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:34 pm
Terrorystka Frania Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder Frania: moj facet sie urodzil 14 lutego (poza tym znasz go - to Pasiak ), a opcy tez z resztą 14 lutego... whee pasiak jest śmienszy XD przypomina mi jego nick Paszczaka z mumink�w co latał w fioletowej sutannie za maryśka w polu domokun a Maryśka to ja xd @Bee... każdym wł�kienkiem mięśniowym nawet bym powiedziała... ale XD nie chodizło mi o Ciebie XD wiesz o co mi choidzło, nie? XD mniej więcej... muminki to jeszcze są moje czasy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:35 pm
i ty chcesz sie tak prawniczyć? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:36 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Jaswinder o żesz w morde!! Bee... Pasiak jest w twoim wieku eek O rzeszkurwa mac przejebana sytyacja, zjabeac zajebac kurwa,.. E a kto to ? a o lekarzach w takimrazie nie wspominam biggrin Pasiak - facet Jas Paszczak - taki zielarz z "Mumink�w" powiem ci, ze on moze tak i nawet wyglada chcesz zobaczyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|