|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:12 pm
no dooobra...
*przytula Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:13 pm
Jaswinder no dooobra... *przytula Bee* *telewizyjne oooooooooł* whee uroczy obrazek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:14 pm
dobranoc wszystki, kolorowych snow w ta osttnia roku 2005
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:15 pm
Terrorystka Frania Jaswinder no dooobra... *przytula Bee* *telewizyjne oooooooooł* whee uroczy obrazek ^^ Czuje sie taki wzruszony i poruszony, >porusza dłonia po jej posadku<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:16 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania Jaswinder no dooobra... *przytula Bee* *telewizyjne oooooooooł* whee uroczy obrazek ^^ Czuje sie taki wzruszony i poruszony, >porusza dłonia po jej posadku< straszne... pamietaj, ze mam 159 cm wzrostu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:17 pm
Jaswinder BeeWolf_san Terrorystka Frania Jaswinder no dooobra... *przytula Bee* *telewizyjne oooooooooł* whee uroczy obrazek ^^ Czuje sie taki wzruszony i poruszony, >porusza dłonia po jej posadku< straszne... pamietaj, ze mam 159 cm wzrostu... xd jJa mam długie rece biggrin ... gorzej jak bys miała 13 lat. Luk na franie, luk na paczke z cnota. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BeeWolf_san Terrorystka Frania Jaswinder no dooobra... *przytula Bee* *telewizyjne oooooooooł* whee uroczy obrazek ^^ Czuje sie taki wzruszony i poruszony, >porusza dłonia po jej posadku< straszne... pamietaj, ze mam 159 cm wzrostu... xd naparwde? ja mam 166cm rolleyes i nadal jestem uważane za 'małą'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:20 pm
dlatego bez obaw o to iz mnie usuna z praktyk moge robic co robie biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:22 pm
BeeWolf_san dlatego bez obaw o to iz mnie usuna z praktyk moge robic co robie biggrin mrgreen jakich praktyk? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:22 pm
BeeWolf_san jJa mam długie rece biggrin ... gorzej jak bys miała 13 lat. Luk na franie, luk na paczke z cnota. 4laugh ekhem... w czerwcu bede miec 16! o! a na chwile obecna mam lat 15 i 7 miesiecy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:23 pm
Jaswinder BeeWolf_san dlatego bez obaw o to iz mnie usuna z praktyk moge robic co robie biggrin mrgreen jakich praktyk? 3nodding A prawniczych. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|