|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:54 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald a z tego co widzialem to ty nie masz co na siebie nazekac... to miłe, że Ty tak myślisz blaugh jestes ladna, drobna, romantyk pisze Ci ze chcial by miec taka dziewczyne jak ty, to znaczy ze charakter tez masz swietny... tylko uwazaj na tego romantyka, bo takie osoby sa wrazliwe... niestety jestes chyba z 3 osoba ktora tak myśli .... gł�wnie chłopcy w moim wieku sa strasznie niedojrzali i dosłownie daremni _ _" nadmuchane bezm�gowe Barbie - to ich wymarzona dziewczyna, a nie inteligentna, otwarta, kochająca sarkazm kobieta o! xd
Be: no jakieś tam mam rolleyes xp normalka... to sie tyczy nawet takich starszych od ciebie (wiem z autopsji i obdukcji) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:55 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania zdefiniuj pojęcie 'rozpakować' eek
hmm nie to nie dlatego, że jesteś tleniony, po prostu przypadłeś mi do gustu dziecię ty moje wink no wiez, pociagnac za kokardke i dostac sie do tego co pod opakowaniem. aha no to miło, a ja sadziłem ze to iz jestem tleniony, a to moja osobowosc i nieodparty zwierzecy magnetyzm biggrin arrow heart hehehe... rawr xd
zdefiniuj teraz pojęcie 'opakowanie' ........ ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:58 pm
Jaswinder normalka... to sie tyczy nawet takich starszych od ciebie (wiem z autopsji i obdukcji) 3nodding prawo zachowania ... hmm.. nazwij to jak chcesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:59 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania zdefiniuj pojęcie 'rozpakować' eek
hmm nie to nie dlatego, że jesteś tleniony, po prostu przypadłeś mi do gustu dziecię ty moje wink no wiez, pociagnac za kokardke i dostac sie do tego co pod opakowaniem. aha no to miło, a ja sadziłem ze to iz jestem tleniony, a to moja osobowosc i nieodparty zwierzecy magnetyzm biggrin arrow heart hehehe... rawr xd
zdefiniuj teraz pojęcie 'opakowanie' ........ ninja Opakowanie to w co jest zapakowany, owinenty, ubrany prezend podarunek, paczuszka w tym wypadku "cnota" Please don't remind me, put your past behind me, it shines so bright it blinds me, I wish that it would end Am I not fine last night I saw you online, your screen name used to be mine, why can't we just pretend? @ Jaswinder" Powiedzmy to szczerze, jestem wredna małpa i nie pasuje do waszego ideału,ale nie masz ochoty sie przytulic wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:59 pm
Terrorystka Frania czyli JA mrgreen ale oni nie myślą głową tylko przyrodzeniem.... rolleyes jestes fajna, ale ja wybralem Aidanne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:01 pm
Ozzwald Terrorystka Frania czyli JA mrgreen ale oni nie myślą głową tylko przyrodzeniem.... rolleyes jestes fajna, ale ja wybralem Aidanne dziękuje Ozziu 4laugh wiem i nie bede sie narzucać wink jedyne co nas łączy to koguty na głowach rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:03 pm
Terrorystka Frania czyli JA mrgreen ale oni nie myślą głową tylko przyrodzeniem.... rolleyes dzis z kk i ozzym prowadzilmy debate na temat muzgu serca i ehem. serce mamy w dupie, mozg w penisie co wsumie wyklucza istnienie 3-ciej składowej. ewolucja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:03 pm
BeeWolf_san Opakowanie to w co jest zapakowany, owinenty, ubrany prezend podarunek, paczuszka w tym wypadku "cnota" Please don't remind me, put your past behind me, it shines so bright it blinds me, I wish that it would end Am I not fine last night I saw you online, your screen name used to be mine, why can't we just pretend? ah tjaaak .... rofl wiesz mhm.... nie jestem jeszcze gotowa XD XP XDDDDD rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:05 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Opakowanie to w co jest zapakowany, owinenty, ubrany prezend podarunek, paczuszka w tym wypadku "cnota" Please don't remind me, put your past behind me, it shines so bright it blinds me, I wish that it would end Am I not fine last night I saw you online, your screen name used to be mine, why can't we just pretend? ah tjaaak .... rofl wiesz mhm.... nie jestem jeszcze gotowa XD XP XDDDDD rofl No masz racje tak w ubraniu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:09 pm
@BEE: mam... ale do Frani xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 5:11 pm
Jaswinder @BEE: mam... ale do Frani xd Bee, własnie odbiłam cie przytulanke cool ale nie martw sie, nadal tak samo Cie kocham wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|