|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:41 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna no ale nie mozesz mi odebrac mi tej przyjemnosci... zalamie sie... i co wtedy...? crying ja sie załamuje codziennie gdy spogladam w lustro i co? żyje *maca mac sherself* widzisz? a ja staje przed lustrem i sam siebie oklamuje: stary nie jest tak zle... i odrazu mam swietny humor.... blaugh tylko pozazdroscic pirate a z tego co widzialem to ty nie masz co na siebie nazekac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:43 pm
BeeWolf_san Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna no ale nie mozesz mi odebrac mi tej przyjemnosci... zalamie sie... i co wtedy...? crying ja sie załamuje codziennie gdy spogladam w lustro i co? żyje *maca mac sherself* widzisz? a ja staje przed lustrem i sam siebie oklamuje: stary nie jest tak zle... i odrazu mam swietny humor.... blaugh kup sobie masecze z ogora biggrin najlepsza maseczka to z glinki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:43 pm
Ozzwald a z tego co widzialem to ty nie masz co na siebie nazekac... to miłe, że Ty tak myślisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:44 pm
Terrorystka Frania *chowa sie za fotel* *COŚ robi* *rzuca Bee majtki* *COŚ robi, ewidetnie widac ze naklada spodnie* blaugh *podchodzi do Bee i wrecza kartonik z napisaem "CNOTA FRANI"* prosim 4laugh Oi! blaugh Zjada majtki, ... Czy moge rozpakować?? Wiedziłem jak jestem tleniony to mam co chce 10x łatwiej biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:46 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna no ale nie mozesz mi odebrac mi tej przyjemnosci... zalamie sie... i co wtedy...? crying ja sie załamuje codziennie gdy spogladam w lustro i co? żyje *maca mac sherself* widzisz? a ja staje przed lustrem i sam siebie oklamuje: stary nie jest tak zle... i odrazu mam swietny humor.... blaugh kup sobie masecze z ogora biggrin najlepsza maseczka to z glinki domokun
A posiadam posiadam i z czegos jeszcze biggrin jestem gorszy od baby crying ... mrgreen heart heart heart o hura na moja czesc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:46 pm
Terrorystka Frania Ozzwald a z tego co widzialem to ty nie masz co na siebie nazekac... to miłe, że Ty tak myślisz blaugh jestes ladna, drobna, romantyk pisze Ci ze chcial by miec taka dziewczyne jak ty, to znaczy ze charakter tez masz swietny... tylko uwazaj na tego romantyka, bo takie osoby sa wrazliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:48 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald a z tego co widzialem to ty nie masz co na siebie nazekac... to miłe, że Ty tak myślisz blaugh jestes ladna, drobna, romantyk pisze Ci ze chcial by miec taka dziewczyne jak ty, to znaczy ze charakter tez masz swietny... tylko uwazaj na tego romantyka, bo takie osoby sa wrazliwe... czekajcie ide zygnac i wracam. A ty masz jakies fotki ? FRANU M
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:48 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania *chowa sie za fotel* *COŚ robi* *rzuca Bee majtki* *COŚ robi, ewidetnie widac ze naklada spodnie* blaugh *podchodzi do Bee i wrecza kartonik z napisaem "CNOTA FRANI"* prosim 4laugh Oi! blaugh Zjada majtki, ... Czy moge rozpakować?? Wiedziłem jak jestem tleniony to mam co chce 10x łatwiej biggrin 4laugh zdefiniuj pojęcie 'rozpakować' eek
hmm nie to nie dlatego, że jesteś tleniony, po prostu przypadłeś mi do gustu dziecię ty moje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:49 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna no ale nie mozesz mi odebrac mi tej przyjemnosci... zalamie sie... i co wtedy...? crying ja sie załamuje codziennie gdy spogladam w lustro i co? żyje *maca mac sherself* widzisz? a ja staje przed lustrem i sam siebie oklamuje: stary nie jest tak zle... i odrazu mam swietny humor.... blaugh kup sobie masecze z ogora biggrin najlepsza maseczka to z glinki domokun
A posiadam posiadam i z czegos jeszcze biggrin jestem gorszy od baby crying ... mrgreen heart heart heart o hura na moja czesc twisted *krzyczy wyniośle* o hura! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:50 pm
Bee... a czy algi morskie też posiadasz? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:50 pm
Terrorystka Frania zdefiniuj pojęcie 'rozpakować' eek
hmm nie to nie dlatego, że jesteś tleniony, po prostu przypadłeś mi do gustu dziecię ty moje wink no wiez, pociagnac za kokardke i dostac sie do tego co pod opakowaniem. aha no to miło, a ja sadziłem ze to iz jestem tleniony, a to moja osobowosc i nieodparty zwierzecy magnetyzm biggrin arrow heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:51 pm
Jaswinder Bee... a czy algi morskie też posiadasz? 3nodding Wodorostem jest OZZY nie ja... Foo: Blur - [The best of Blur #10] Girls And Boys [4:19] Jak to słysze morda mi sie cieszy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:54 pm
Terrorystka Frania *krzyczy wyniośle* o hura! xd GIRLS WHO ARE BOYS WHO LIKE BOYS TO BE GIRLS WHO DO BOYS LIKE THEY'RE GIRLS WHO DO GIRLS LIKE THEY'RE BOYS ALWAYS SHOULD BE SOMEONE YOU REALLY LOVE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|