|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald promyczku gygy mi padlo.... gg tez chce gumka recepturka oberwac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:15 pm
Aidanna Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh teraz za pozno... za kazda z was biegalem... a teraz zazdroscicie bo Aidi sie mna zaopiekowala a ja nia a czy ja powiedziałam, ze o ciebie kanalio? xd blaugh mrgreen Tylko mi ti nie kanalio do niego! scream *podchodzi do niej i strzela gumka recepturka* nio! *zjada gumke* masz jeszcze? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka* za duzo sie dzisiaj nawpierdzilełam kalorycznej maryśki domokun ouć surprised aidanno! młoda damo! żeby mi to było ostatni raz! stare bo się pogniewamy stare tia! *wysypuje na podloge cala paczke gumek i w nia strzela* rofl ależ jesteś bezlitosna... xd *ucieka za Ozzwalda* Aidanno, w niego chyba nie wycelujesz! D: oszczedz mię dziecię! tożto łostatni dzień roku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Jaswinder wiem, ze badziewie zrobilam... jest brzydki... xd ale taki... nastrojowy blaugh p owiedziałabym, że bardzo 'gaiowaty' ale byłby bardziej gaiowaty gdybys podoawała takie obw�dki do notki ienu jak np sa w journalach i takie tam (; wtedy byłby totalishnie gaiowaty ;D jutri i tak go wywale blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:16 pm
Aidanna Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh teraz za pozno... za kazda z was biegalem... a teraz zazdroscicie bo Aidi sie mna zaopiekowala a ja nia a czy ja powiedziałam, ze o ciebie kanalio? xd blaugh mrgreen Tylko mi ti nie kanalio do niego! scream *podchodzi do niej i strzela gumka recepturka* nio! nio... *lasi sie do niej i wsjazuje na naklejke "WLASNOSC RODZYNA"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:16 pm
Jaswinder Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka* za duzo sie dzisiaj nawpierdzilełam kalorycznej maryśki domokun ouć surprised aidanno! młoda damo! żeby mi to było ostatni raz! stare bo się pogniewamy stare tia! *wysypuje na podloge cala paczke gumek i w nia strzela* rofl ależ jesteś bezlitosna... xd no a jak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:17 pm
Ozzwald romantycy.. hm... na wyginiecu sa mejbi jes, mejbi noł, mejbi bejbi aj dont noł..... rolleyes
wszak jeszcze jest ich jeszcze sporo..... hardcorowi romnatycy rulez XD wole takiego hardcorowego niz jakas ciape romantyka ktory porownuje wszytko do natury, kosmosu i sil przyrody XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:18 pm
Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder wiem, ze badziewie zrobilam... jest brzydki... xd ale taki... nastrojowy blaugh p owiedziałabym, że bardzo 'gaiowaty' ale byłby bardziej gaiowaty gdybys podoawała takie obw�dki do notki ienu jak np sa w journalach i takie tam (; wtedy byłby totalishnie gaiowaty ;D jutri i tak go wywale blaugh rolleyes ehh... baby lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Jaswinder Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka* za duzo sie dzisiaj nawpierdzilełam kalorycznej maryśki domokun ouć surprised aidanno! młoda damo! żeby mi to było ostatni raz! stare bo się pogniewamy stare tia! *wysypuje na podloge cala paczke gumek i w nia strzela* rofl ależ jesteś bezlitosna... xd *ucieka za Ozzwalda* Aidanno, w niego chyba nie wycelujesz! D: oszczedz mię dziecię! tożto łostatni dzień roku! ee no... nie ma chowania sie za Ozzusiem domokun Fraaniaaaaa! juz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozzwald romantycy.. hm... na wyginiecu sa mejbi jes, mejbi noł, mejbi bejbi aj dont noł..... rolleyes
wszak jeszcze jest ich jeszcze sporo..... hardcorowi romnatycy rulez XD wole takiego hardcorowego niz jakas ciape romantyka ktory porownuje wszytko do natury, kosmosu i sil przyrody XP a takiego wlasnie znam... ma 29 lat, chcesz poznac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:19 pm
Aidanna ee no... nie ma chowania sie za Ozzusiem domokun Fraaniaaaaa! juz! wiec mam sobie w ogole isc!? crying tego chcesz!? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:20 pm
Ozzwald nio... *lasi sie do niej i wsjazuje na naklejke "WLASNOSC RODZYNA"* Moj Ozzus heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|