|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:07 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
Od: xxx {niepotrzebne Wam od kogo ninja } W porownaniu z innymi dziewczynami jestes swietna. Ale ich podniecaja takie napompowane Barbie {jego 'niewyżytych'i kumpli}. Jak w przyszlosci bede miec dziewczyne podobna do Ciebie to bede najszczesliwyszm facetem.
to takie miłe crying nio 4laugh ah jej........... *wzdech* jeden na milion taki znam jeszcze drugiego takiego, wiec dw�ch na milion wink
edit: hmm juz raz sie z nim um�wiłam to dał mi r�że heart od maleńkości marzyłam, żeby chłopak (obojetnie jaki) dał mi r�że, krwistoczerwoną śliczną r�że i on był pierwszym heart _ heart
cholera rozczuliłam sie i otwarłam *plask sie w twarz*Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:08 pm
Jaswinder Aidanna Ozzwald topi dragi w kiblu... bo policja do dzwi puka Jas! niespodziewalam sie po tobie! Ty... Ty... krynyminalisto jedna ty pirate mnie tu wcale nie ma... robie TO *pokazuje na lay* 3nodding framy sa zle.... ucz sie tego php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Aidanna Ozzwald topi dragi w kiblu... bo policja do dzwi puka Jas! niespodziewalam sie po tobie! Ty... Ty... krynyminalisto jedna ty pirate mnie tu wcale nie ma... robie TO *pokazuje na lay* 3nodding nic ci o nim nie powiem bo niechce byc mało konkretny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiem, ze badziewie zrobilam... jest brzydki... xd
ale taki... nastrojowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka* za duzo sie dzisiaj nawpierdzilełam kalorycznej maryśki domokun ouć surprised aidanno! młoda damo! żeby mi to było ostatni raz! stare bo się pogniewamy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:10 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh teraz za pozno... za kazda z was biegalem... a teraz zazdroscicie bo Aidi sie mna zaopiekowala a ja nia a czy ja powiedziałam, ze o ciebie kanalio? xd blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:11 pm
Terrorystka Frania Aidanna Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka* za duzo sie dzisiaj nawpierdzilełam kalorycznej maryśki domokun ouć surprised aidanno! młoda damo! żeby mi to było ostatni raz! stare bo się pogniewamy stare tia! *wysypuje na podloge cala paczke gumek i w nia strzela* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:12 pm
promyczku gygy mi padlo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:13 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Frania sie zrobila sentymantalna... SZOK! *strzela w nia gumka recepturka* za duzo sie dzisiaj nawpierdzilełam kalorycznej maryśki domokun ouć surprised aidanno! młoda damo! żeby mi to było ostatni raz! stare bo się pogniewamy stare tia! *wysypuje na podloge cala paczke gumek i w nia strzela* rofl ależ jesteś bezlitosna... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:13 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh teraz za pozno... za kazda z was biegalem... a teraz zazdroscicie bo Aidi sie mna zaopiekowala a ja nia a czy ja powiedziałam, ze o ciebie kanalio? xd blaugh mrgreen Tylko mi ti nie kanalio do niego! scream *podchodzi do niej i strzela gumka recepturka* nio!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:14 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh teraz za pozno... za kazda z was biegalem... a teraz zazdroscicie bo Aidi sie mna zaopiekowala a ja nia a czy ja powiedziałam, ze o ciebie kanalio? xd blaugh mrgreen nie... blaugh a co zabardzo sie rozpedzilem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|