|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:55 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin jaki smak ma śnieg?.... ja już nie pamietam jak smakuje XP ....siara czuc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:56 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin jaki smak ma śnieg?.... ja już nie pamietam jak smakuje XP ....Pamientaj nie jedz zu=oltego sniegu, jak woda smakuje biggrin neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:57 pm
wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
Od: xxx {niepotrzebne Wam od kogo ninja } W porownaniu z innymi dziewczynami jestes swietna. Ale ich podniecaja takie napompowane Barbie {jego 'niewyżytych' kumpli}. Jak w przyszlosci bede miec dziewczyne podobna do Ciebie to bede najszczesliwyszm facetem.
to takie miłe crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:57 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin jaki smak ma śnieg?.... ja już nie pamietam jak smakuje XP ....Pamientaj nie jedz zu=oltego sniegu, jak woda smakuje biggrin neutral zolty? tos ty jadl z ziemi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:58 pm
Ozzwald BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin jaki smak ma śnieg?.... ja już nie pamietam jak smakuje XP ....Pamientaj nie jedz zu=oltego sniegu, jak woda smakuje biggrin neutral zolty? tos ty jadl z ziemi ? nie z Oli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:58 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin jaki smak ma śnieg?.... ja już nie pamietam jak smakuje XP ....Pamientaj nie jedz zu=oltego sniegu, jak woda smakuje biggrin neutral oczywiscie ze zapamietam! oi! *salut* *notuje słowa Bee do notesika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:59 pm
Terrorystka Frania wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
Od: xxx {niepotrzebne Wam od kogo ninja } W porownaniu z innymi dziewczynami jestes swietna. Ale ich podniecaja takie napompowane Barbie {jego niewyżyci kumple}. Jak w przyszlosci bede miec dziewczyne podobna do Ciebie to bede najszczesliwyszm facetem.
to takie miłe crying nio 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:00 pm
Aidanna Terrorystka Frania wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
Od: xxx {niepotrzebne Wam od kogo ninja } W porownaniu z innymi dziewczynami jestes swietna. Ale ich podniecaja takie napompowane Barbie {jego 'niewyżytych'i kumpli}. Jak w przyszlosci bede miec dziewczyne podobna do Ciebie to bede najszczesliwyszm facetem.
to takie miłe crying nio 4laugh ah jej........... *wzdech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:01 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
Od: xxx {niepotrzebne Wam od kogo ninja } W porownaniu z innymi dziewczynami jestes swietna. Ale ich podniecaja takie napompowane Barbie {jego 'niewyżytych'i kumpli}. Jak w przyszlosci bede miec dziewczyne podobna do Ciebie to bede najszczesliwyszm facetem.
to takie miłe crying nio 4laugh ah jej........... *wzdech* jeden na milion taki edit: moze sie z nim umow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:02 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
to takie miłe crying nio 4laugh ah jej........... *wzdech* *tiupta do niej i klepie po ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:03 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania wiecie co.... sie normalnie zawstydziłam redface ......... do dziwadła doszedł esemes:
to takie miłe crying nio 4laugh ah jej........... *wzdech* jeden na milion taki jeden na milion zdarza sie czesciej niz jeden do dziesieciu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:05 pm
Aidanna *tiupta do niej i klepie po ramieniu* *jest klepana po ramieniu* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:06 pm
Aidanna Ozzwald topi dragi w kiblu... bo policja do dzwi puka Jas! niespodziewalam sie po tobie! Ty... Ty... krynyminalisto jedna ty pirate mnie tu wcale nie ma... robie TO *pokazuje na lay* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|