|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:29 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *wlazi do pokoju ze sterta kolderek i kocow i zawija sie w nie* ninja *owija ja dodatkowo soba* *przytula sie do niego* wszytsko mniee boli... ale przynajmniej na sankach fajnie bylo rofl chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:33 pm
Jaswinder Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *wlazi do pokoju ze sterta kolderek i kocow i zawija sie w nie* ninja *owija ja dodatkowo soba* *przytula sie do niego* wszytsko mniee boli... ale przynajmniej na sankach fajnie bylo rofl chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh co ty w kiblu robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:33 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *wlazi do pokoju ze sterta kolderek i kocow i zawija sie w nie* ninja *owija ja dodatkowo soba* *przytula sie do niego* wszytsko mniee boli... ale przynajmniej na sankach fajnie bylo rofl chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja to nie moj problem 4laugh *przykleja mu na czolo naklejke z napisem ''WLASNOSC RODZYNA'* *kleka przed nia caluje w dlon* czy zechcesz zostac moja "Julia?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:36 pm
Jaswinder Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *wlazi do pokoju ze sterta kolderek i kocow i zawija sie w nie* ninja *owija ja dodatkowo soba* *przytula sie do niego* wszytsko mniee boli... ale przynajmniej na sankach fajnie bylo rofl chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja *wynurza zaspaną głowę z kibla* a żebyś wiedział blaugh teraz za pozno... za kazda z was biegalem... a teraz zazdroscicie bo Aidi sie mna zaopiekowala a ja nia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:38 pm
topi dragi w kiblu... bo policja do dzwi puka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:39 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *wlazi do pokoju ze sterta kolderek i kocow i zawija sie w nie* ninja *owija ja dodatkowo soba* *przytula sie do niego* wszytsko mniee boli... ale przynajmniej na sankach fajnie bylo rofl chyba wszystkie dziewczyny nagle sa zazdrosne ninja to nie moj problem 4laugh *przykleja mu na czolo naklejke z napisem ''WLASNOSC RODZYNA'* *kleka przed nia caluje w dlon* czy zechcesz zostac moja "Julia?" redface *patrzy mu w oczka* ^^ oczywiscie ze tak 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:40 pm
Ozzwald topi dragi w kiblu... bo policja do dzwi puka Jas! niespodziewalam sie po tobie! Ty... Ty... krynyminalisto jedna ty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:44 pm
Aidanna redface *patrzy mu w oczka* ^^ oczywiscie ze tak 4laugh *wstaje i caluje swoja wybranke* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:48 pm
Ozzwald Aidanna redface *patrzy mu w oczka* ^^ oczywiscie ze tak 4laugh *wstaje i caluje swoja wybranke* heart Mraa... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:51 pm
heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:51 pm
jeah... widze ze trafiłam na rozkrecające sie figle-migle biggrin cuuudownie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:52 pm
BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin a numeru od kelnerki nie zjadles bo nawet go nie wzioles...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:52 pm
BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin jaki smak ma śnieg?.... ja już nie pamietam jak smakuje XP ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:54 pm
BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin walka na smierc i zycie co nie xd bo te platki to takie male bestie ktore wiecznie do oczu wpadaja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:55 pm
Ozzwald BeeWolf_san heloł wrociłem, jadłem snieg i walczyłem o spadajace płatki biggrin a numeru od kelnerki nie zjadles bo nawet go nie wzioles... stara była stranie biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|