|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:36 pm
Baliaur Kimagure-chan ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl co robicie w sylwestra?? wink Palimy wiewiory na stosie rolleyes biggrin siedzimy na evencie... ja sie np trzymam razem z innymi wampirami i nieobchodzimysylwestra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:37 pm
Jaswinder Baliaur Kimagure-chan ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl co robicie w sylwestra?? wink Palimy wiewiory na stosie rolleyes biggrin siedzimy na evencie... ja sie np trzymam razem z innymi wampirami i nieobchodzimysylwestra xd mnie akurat nie bedzie na evencie sad ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:38 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto boisz sie mnie czy to nie jakis podstep *rzuca line i wychodzi za nim* *ściąga go za gacie* spok�j mi tam rofl dziwne przecie ja nie mam gaci na sobie TO ZA CO MIĘKKIEGO JA CHWYCIŁAM???!!! gonk Frania: no tak, ale ja mu to wlalam do dzioba blaugh tego to ja niewiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:43 pm
ja sie ukrywam, bo moja mam pomimo, ze juz od 16 jest w domu, to jeszcze nie obczaiła, że jestem blondynką xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:44 pm
Kimagure-chan Jaswinder Baliaur Kimagure-chan ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl co robicie w sylwestra?? wink Palimy wiewiory na stosie rolleyes biggrin siedzimy na evencie... ja sie np trzymam razem z innymi wampirami i nieobchodzimysylwestra xd mnie akurat nie bedzie na evencie sad .... to napewno będzie traumatyczne przeżycie... a gdzie idziesz? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:45 pm
Jaswinder ja sie ukrywam, bo moja mam pomimo, ze juz od 16 jest w domu, to jeszcze nie obczaiła, że jestem blondynką xd czemu cie szuka? keczupu zabrakło? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:48 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder ja sie ukrywam, bo moja mam pomimo, ze juz od 16 jest w domu, to jeszcze nie obczaiła, że jestem blondynką xd czemu cie szuka? keczupu zabrakło? ;] nie szuka... tylko nie zauwazyla, ze mam nowe wlosy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:50 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder ja sie ukrywam, bo moja mam pomimo, ze juz od 16 jest w domu, to jeszcze nie obczaiła, że jestem blondynką xd czemu cie szuka? keczupu zabrakło? ;] nie szuka... tylko nie zauwazyla, ze mam nowe wlosy 3nodding jak mama nie zauwazy to wszystko gra a jak facet nie zauwazy ze babka sie obcieła o 1cm to awantura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:56 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder ja sie ukrywam, bo moja mam pomimo, ze juz od 16 jest w domu, to jeszcze nie obczaiła, że jestem blondynką xd czemu cie szuka? keczupu zabrakło? ;] nie szuka... tylko nie zauwazyla, ze mam nowe wlosy 3nodding jak pare lat temu przefarbowalam sie z jasnego blondu na rudo (niechcacy zreszta), to moj tata zauwazyl dopiero po 3 dniach. Nie ukrywalam mojego nowego koloru, on po prostu jest taki spostrzegawczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:58 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder ja sie ukrywam, bo moja mam pomimo, ze juz od 16 jest w domu, to jeszcze nie obczaiła, że jestem blondynką xd czemu cie szuka? keczupu zabrakło? ;] nie szuka... tylko nie zauwazyla, ze mam nowe wlosy 3nodding jak mama nie zauwazy to wszystko gra a jak facet nie zauwazy ze babka sie obcieła o 1cm to awantura... a żebyś wiedział domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:02 pm
Lavagetas_heqetai lece- adieu... nie lubie was ;] no pr�cz Omi ;D tez cie kochamy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:03 pm