|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:28 pm
Jaswinder Terrorystka Frania *przełyka śline* *szepcze*m�j mocz do analizy, chce byc zombie ninja sweatdrop łoooops eek Pisiu... nic ci nie jest? yyy.... PISIU?! specjalnie nakleiłam TABASCO ZEBY NIKT TEGO NIE TYKAŁ! D: chciałam zrobic niespodzianke a wy co!? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:29 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:29 pm
eme............ ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:30 pm
Terrorystka Frania Jaswinder Terrorystka Frania *przełyka śline* *szepcze*m�j mocz do analizy, chce byc zombie ninja sweatdrop łoooops eek Pisiu... nic ci nie jest? yyy.... PISIU?! specjalnie nakleiłam TABASCO ZEBY NIKT TEGO NIE TYKAŁ! D: chciałam zrobic niespodzianke a wy co!? domokun ale... to ON mi to dał do wypicia... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:31 pm
Terrorystka Frania eme............ ? sweatdrop <...i podkreśla>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:32 pm
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania eme............ ? sweatdrop <...i podkreśla> *lurk przez ramie* sweatdrop
Jas: jak to TOBIE do wypicia? o__O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:32 pm
ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl
co robicie w sylwestra?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:33 pm
Kimagure-chan ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl co robicie w sylwestra?? wink dlaczego wygladasz jak Ibris ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:34 pm
Kimagure-chan ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl co robicie w sylwestra?? wink Palimy wiewiory na stosie rolleyes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:35 pm
Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto boisz sie mnie czy to nie jakis podstep *rzuca line i wychodzi za nim* *ściąga go za gacie* spok�j mi tam rofl dziwne przecie ja nie mam gaci na sobie TO ZA CO MIĘKKIEGO JA CHWYCIŁAM???!!! gonk Frania: no tak, ale ja mu to wlalam do dzioba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:35 pm
Omega Sun Kimagure-chan ole blaugh byłam na sankach z Negai xd ale była zabawa heart o mało sie niue pozabijałysmy rofl co robicie w sylwestra?? wink dlaczego wygladasz jak Ibris ? eek ja?? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|