|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:10 pm
Jaswinder Danthes *wyciąga siekierę* choć - wyjme Ci ją twisted *chowa sie za Shuiego* ratuj!! crying bede delikatny - jak zawsze **macha ręką przyjaźnie**Kiepski moment na pojedynek wybrałeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:12 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai zapisać: nie kraść majtek bez uprzedniego wywiadu środowiskowego... coś ci się stało? to był tylko keczup... nie myślałam, że to takie traumatyczne... bo widzisz kupiłam te majtki w sklepie z dziwactwami i tam jest taki alarm, że jak ktoś je ukradnie to wypuszczają keczupa dla postraszenia.. xd dobre zabezpieczenie przed gwałcicielem ;] z drugiej strony pyszna kuchnia francuska na ostro ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:13 pm
Danthes Jaswinder Danthes *wyciąga siekierę* choć - wyjme Ci ją twisted *chowa sie za Shuiego* ratuj!! crying bede delikatny - jak zawsze *wyjmuje wiertarkę* ta masakra śni mi się po nocach... ale tym razem to nie ja będę ofiarą twisted mwhahahahahahahaha twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:14 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai zapisać: nie kraść majtek bez uprzedniego wywiadu środowiskowego... coś ci się stało? to był tylko keczup... nie myślałam, że to takie traumatyczne... bo widzisz kupiłam te majtki w sklepie z dziwactwami i tam jest taki alarm, że jak ktoś je ukradnie to wypuszczają keczupa dla postraszenia.. xd dobre zabezpieczenie przed gwałcicielem ;] z drugiej strony pyszna kuchnia francuska na ostro ;] to jest keczup łagodny... do grilla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:17 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai zapisać: nie kraść majtek bez uprzedniego wywiadu środowiskowego... coś ci się stało? to był tylko keczup... nie myślałam, że to takie traumatyczne... bo widzisz kupiłam te majtki w sklepie z dziwactwami i tam jest taki alarm, że jak ktoś je ukradnie to wypuszczają keczupa dla postraszenia.. xd dobre zabezpieczenie przed gwałcicielem ;] z drugiej strony pyszna kuchnia francuska na ostro ;] to jest keczup łagodny... do grilla blaugh łee tam- czego ty uzywasz dziewczyno ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:17 pm
widze ,ze jestes dobrze przygotowany *bierze do reki noz ktorym wczesniej zarznal biednal swinke i w bija mu go miedzy dwa posladki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:18 pm
witam- wszystkiego najlepszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:20 pm
Lavagetas_heqetai witam- wszystkiego najlepszego yyy dziekuje bardzo :* ale z jakiej okazji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|