|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:53 am
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder *probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun *uciekaj* nieoddawaj majtek *zakłada mu siatke na motyle na glowe i kreci dookoła* też taki podły? twisted *daje buzi i ucieka za pisiem* onesa o tam o tam na tym zasypanym ,gildiowym drzewie ale to chyba nie twoje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:53 am
Terrorystka Frania Ozzwald Lavagetas_heqetai mru- oswiadczyny przyjete- prosze oto moja dłoń ;D*bierze dlon i idzie do franii szturcha ja delikatnie* co taka zla, ze nozka tupiesz trudne dziecinstwo........ rolleyes domokun biggrin no chyba ze tak.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:54 am
Lavagetas_heqetai Jaswinder pisiuuu oddaj majteczki... 4laugh trzeba bedzie zastosowac drastyczniejsza metode...TY masz majtki na glowie a JA mam okres!! rofl buahahahahaha aaaa!!! coś mi spływa po skroni! brrrr ;Dhahahahahahahahaha *tarza sie ze smiechu* toz to cie keczupem polalam... *taki niewinny żarcik* 4laugh ODZYSKAŁAM ZDOBYCZ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:55 am
#Bjork -Sonnet / Unrealities IX heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Danthes JAS eek eek eek exclaim exclaim idea idea exclaim exclaim eek eek c...c...COOO?! eek redface zaczynam sie bac... rolleyes masz rzęsę koło oka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder *probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun *uciekaj* nieoddawaj majtek *zakłada mu siatke na motyle na glowe i kreci dookoła* też taki podły? twisted *daje buzi i ucieka za pisiem* onesa o tam o tam na tym zasypanym ,gildiowym drzewie ale to chyba nie twoje rofl a oczojebne pomaranczowe bokserki moze? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:57 am
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder *probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun *uciekaj* nieoddawaj majtek *zakłada mu siatke na motyle na glowe i kreci dookoła* też taki podły? twisted *daje buzi i ucieka za pisiem* onesa o tam o tam na tym zasypanym ,gildiowym drzewie ale to chyba nie twoje rofl a oczojebne pomaranczowe bokserki moze? 3nodding niewidac dokladnie treba by bylo zobaczyc z bliska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:58 am
*założyła majtki* trza bylo korzystac poki nie mialam nynynyny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:00 pm
zapisać: nie kraść majtek bez uprzedniego wywiadu środowiskowego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:06 pm
Danthes *wyciąga siekierę* choć - wyjme Ci ją twisted *chowa sie za Shuiego* ratuj!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:08 pm
Jaswinder Danthes *wyciąga siekierę* choć - wyjme Ci ją twisted *chowa sie za Shuiego* ratuj!! crying danthes czy juz zapomniales o naszym pojednyku wyciagaj rapier *wyciega noz do sera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:08 pm
Lavagetas_heqetai zapisać: nie kraść majtek bez uprzedniego wywiadu środowiskowego... coś ci się stało? to był tylko keczup... nie myślałam, że to takie traumatyczne... bo widzisz kupiłam te majtki w sklepie z dziwactwami i tam jest taki alarm, że jak ktoś je ukradnie to wypuszczają keczupa dla postraszenia.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|