|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:44 am
Jaswinder i czego sie szczerzysz? twisted ladna pizama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:44 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol ;] redface *pac go znajdujaca sie w poblizu pdocuha* scream urojenia masz rolleyes *podciaga majtki* oj emeczko nie masz sie przed kim kryc- tu wszyscy swojacy widzisz? ;Dco?! o... ożesz ty podły!! *zakłada piżamkę i goni Lava* oddawaj paskudo!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:45 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai mru- oswiadczyny przyjete- prosze oto moja dłoń ;D*bierze dlon i idzie do franii szturcha ja delikatnie* co taka zla, ze nozka tupiesz zazdrosna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:46 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol ;] redface *pac go znajdujaca sie w poblizu pdocuha* scream urojenia masz rolleyes *podciaga majtki* oj emeczko nie masz sie przed kim kryc- tu wszyscy swojacy widzisz? ;Dco?! o... ożesz ty podły!! *zakłada piżamkę i goni Lava* oddawaj paskudo!! domokun ha! złap mnie! ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:47 am
*probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:49 am
Jaswinder *probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun *uciekaj* nieoddawaj majtek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lavagetas_heqetai mru- oswiadczyny przyjete- prosze oto moja dłoń ;D*bierze dlon i idzie do franii szturcha ja delikatnie* co taka zla, ze nozka tupiesz trudne dziecinstwo........ rolleyes domokun biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisiuuu oddaj majteczki... 4laugh
trzeba bedzie zastosowac drastyczniejsza metode...
TY masz majtki na glowie a JA mam okres!! rofl buahahahahaha
ZARTOWALAM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:50 am
Jaswinder *probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun przeciez nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:51 am
Shui_Inamoto Jaswinder *probuje zlapac Lave w siatke na motyle, po drodze wpada na Shuiego* ODDAWAJ MOJE MAJTKI!! domokun *uciekaj* nieoddawaj majtek *zakłada mu siatke na motyle na glowe i kreci dookoła* też taki podły? twisted *daje buzi i ucieka za pisiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
JAS eek eek eek exclaim exclaim idea idea exclaim exclaim eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder pisiuuu oddaj majteczki... 4laugh trzeba bedzie zastosowac drastyczniejsza metode...TY masz majtki na glowie a JA mam okres!! rofl buahahahahaha ZARTOWALAM xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder pisiuuu oddaj majteczki... 4laugh trzeba bedzie zastosowac drastyczniejsza metode...TY masz majtki na glowie a JA mam okres!! rofl buahahahahaha aaaa!!! coś mi spływa po skroni! brrrr ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:52 am
Danthes JAS eek eek eek exclaim exclaim idea idea exclaim exclaim eek eek c...c...COOO?! eek redface zaczynam sie bac... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|