|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:32 am
Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:33 am
Jaswinder Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol też chce na łyżwy 4laugh to gdzie sa te katowice? 3nodding *gleba* http://mapa.szukacz.pl/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? baaardzo- pokaz mi pierscionek pierscionek.. hm...a bez nie da rady ? hmm to chodziaz powiedz że ładny jestem i ukleknij..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:34 am
Terrorystka Frania *jezdzac na lzywach szturcha Ozza* łojć. nie prowokuj.. bo kredensik bedzie zazdrosny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:34 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol ;] redface *pac go znajdujaca sie w poblizu pdocuha* scream urojenia masz rolleyes *podciaga majtki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:36 am
Ozzwald Terrorystka Frania *jezdzac na lzywach szturcha Ozza* łojć. nie prowokuj.. bo kredensik bedzie zazdrosny wink kredeNsik ma urojenia! *obrazona siada na kanpe* tupie noga* i zaklada noge na noge* o! mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:38 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol ;] redface *pac go znajdujaca sie w poblizu pdocuha* scream urojenia masz rolleyes *podciaga majtki* oj emeczko nie masz sie przed kim kryc- tu wszyscy swojacy widzisz? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:39 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? baaardzo- pokaz mi pierscionek pierscionek.. hm...a bez nie da rady ? hmm to chodziaz powiedz że ładny jestem i ukleknij.. klekam w sygnaturce.. blaugh i jestes piekny heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:39 am
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania *jezdzac na lzywach szturcha Ozza* łojć. nie prowokuj.. bo kredensik bedzie zazdrosny wink kredeNsik ma urojenia! *obrazona siada na kanpe* tupie noga* i zaklada noge na noge* o! mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:40 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? baaardzo- pokaz mi pierscionek pierscionek.. hm...a bez nie da rady ? hmm to chodziaz powiedz że ładny jestem i ukleknij.. klekam w sygnaturce.. blaugh i jestes piekny heart wink mru- oswiadczyny przyjete- prosze oto moja dłoń ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:42 am
i czego sie szczerzysz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:43 am
Lavagetas_heqetai mru- oswiadczyny przyjete- prosze oto moja dłoń ;D*bierze dlon i idzie do franii szturcha ja delikatnie* co taka zla, ze nozka tupiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|