|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:22 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald zalerzy jak to odbierac... jako ze jestesmy razem to nie ma szans blaugh tylko mu sie ozziu nie oswiadczaj blaugh nie ma osoby ktorej mialem sie oswiadczac już jestem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:23 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder gloopia gloopia gloopia Jas... czemu ja sobie ciagle bezwiednie zamykam przegladarke? gonk i do tego mi sie zaciely PMy sweatdrop domokun ja za to straszie duzo okienek Moj komputer otwieram... jest to moja choroba na byta, ze musze przegladac co chwile wszystkie dyski dziwnyś... Shui: bo wyglądasz xd to az tak widac nikt mi tego jeszce niepoweidzial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:24 am
flamasterku czy zechcesz zostac moim kredensikiem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:25 am
Shui_Inamoto Jaswinder Ozzwald Jaswinder gloopia gloopia gloopia Jas... czemu ja sobie ciagle bezwiednie zamykam przegladarke? gonk i do tego mi sie zaciely PMy sweatdrop domokun ja za to straszie duzo okienek Moj komputer otwieram... jest to moja choroba na byta, ze musze przegladac co chwile wszystkie dyski dziwnyś... Shui: bo wyglądasz xd to az tak widac nikt mi tego jeszce niepoweidzial hmmm... płomienie z ciebie buchają... rofl LAVS: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:26 am
Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? zgubiles N w tym kredeNsiku... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:26 am
*przeciaga sie na kanapie* aaaaaaaaaah jej *ziews*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:27 am
Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? baaardzo- pokaz mi pierscionek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:28 am
Jaswinder Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? zgubiles N w tym kredeNsiku... stare juz poprawilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:29 am
*naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ozzwald flamasterku czy zechcesz zostac moim kredesikiem ? baaardzo- pokaz mi pierscionek pierscionek.. hm...a bez nie da rady ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania *naklada lyzwy* fruuuuuuuu lol też chce na łyżwy 4laugh to gdzie sa te katowice? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:31 am
*jezdzac na lzywach szturcha Ozza* łojć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|