|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:49 am
Kiart testujesz nowy tusz do pogrubiania i wydluzania rzes question blaugh soczewka musi sie dobrze ułożyć mrgreen
Kiart wygladasz jak umiesniona kobita ;|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:49 am
chari-san Oo ale zes sie wystroil XD Jak na Halloween ... xd ... stroj przejsciowy ... proboje wykreowac cos innego ...;];] .. Jas .. wlosy to chyba mi opadly, wyprostowaly sie ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:51 am
Terrorystka Frania Kiart testujesz nowy tusz do pogrubiania i wydluzania rzes question blaugh soczewka musi sie dobrze ułożyć mrgreen
rofl a w ogole, Kiart, to skad ty masz ta fryzure, hee?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:52 am
Terrorystka Frania Kiart testujesz nowy tusz do pogrubiania i wydluzania rzes question blaugh soczewka musi sie dobrze ułożyć mrgreen
... wiem ... przez te wlosy ... ... Sasha po smierci ... cool ... xd .. Niebojcie sie ... niedlugo wroce do normalnej postaci ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:53 am
Kiart chari-san Oo ale zes sie wystroil XD Jak na Halloween ... xd ... stroj przejsciowy ... proboje wykreowac cos innego ...;];] .. Jas .. wlosy to chyba mi opadly, wyprostowaly sie ... whee to rob to szybciej, bo jakos ci w tym stroju nie do twarzy :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:53 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Kiart testujesz nowy tusz do pogrubiania i wydluzania rzes question blaugh soczewka musi sie dobrze ułożyć mrgreen
rofl a w ogole, Kiart, to skad ty masz ta fryzure, hee? Durem Deopt ... 100g ... (zdzierstwo) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:54 am
chari-san Kiart chari-san Oo ale zes sie wystroil XD Jak na Halloween ... xd ... stroj przejsciowy ... proboje wykreowac cos innego ...;];] .. Jas .. wlosy to chyba mi opadly, wyprostowaly sie ... whee to rob to szybciej, bo jakos ci w tym stroju nie do twarzy :/ oj tam, przynajmniej smiesznie jest ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:56 am
chari-san to rob to szybciej, bo jakos ci w tym stroju nie do twarzy :/ Robi sie ... te wlosy sashy to nie dla mnie ... xd ... wole moje niebieskie wloski ... 4laugh ... A teraz juz nie ma sie z czego smiac ... Haha ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:57 am
eek ...
... Eee... to nie jest smieszne ... klikam Save Changes ...a tu mi wraca do tego smichadla ... sweatdrop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:59 am
... To nie jest juz smieszne ... scream
... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:00 am
yaay klozet 4 @ll fluszzz...... i juszzzz mnie nimaaa.... narqa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:03 am
Kiart ... To nie jest juz smieszne ... scream ... gonk crying mwahahaha blaugh niach niach niach twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:07 am
chari-san Kiart ... To nie jest juz smieszne ... scream ... gonk crying mwahahaha blaugh niach niach niach twisted pirate ... Ha ... Ha ... Ha ... stare ... Mam nadzieje, ze to minie ... ... Gaia jest glupia ... :low kick:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 11:07 am
Kiart ... To nie jest juz smieszne ... scream ... gonk crying kiart luzuj poślady.... może masz hmm jakiegoś błęda.... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|