|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:34 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ nuuuudzi mi sie -_-' co robicie na sylwka...? Witaj lenos 4laugh ja u majki bede blaugh ej, wiesz ze sie neidawno skapnelam, ze twoja szkole czesto mijam idac na angielski xD? O_o Może się końcu kiedyś przypadkiem spotkamy 4laugh wah wah >_> brakuje mi was ;___;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:34 am
Ntsumi_Aya Kiart Hejka Przybylym ... wink Narka Bee ...Buhehe ... Mam odjazdowego Avka ... te wlosy sa magiczne ... mrgreen rolleyes xd Wiiitaaaaj *przytul* blaugh ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:38 am
Kiart Hejka Przybylym ... wink Narka Bee ...Buhehe ... Mam odjazdowego Avka ... te wlosy sa magiczne ... mrgreen rolleyes jej, jak ladnie wygladasz! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:39 am
ninja waa... to ja lece, bye sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:40 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ nuuuudzi mi sie -_-' co robicie na sylwka...? slub kolezanki, a potem co sie trafi... no ty to masz w deche opcje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:41 am
Jaswinder Ozzwald ~~lena-undesaid~~ nuuuudzi mi sie -_-' co robicie na sylwka...? slub kolezanki, a potem co sie trafi... no ty to masz w deche opcje xd wcale nie bo na wesele nie jetem zaproszony.. tylko najblizsza rodzina... wiec bede szukac miescowy gdzie sie przechowac do nastepnego dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki jej, jak ladnie wygladasz! XD Heh .. Dzienks 3nodding ... ide chyba zaraz cos innego wykreowac ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ nuuuudzi mi sie -_-' co robicie na sylwka...? Witaj lenos 4laugh ja u majki bede blaugh ej, wiesz ze sie neidawno skapnelam, ze twoja szkole czesto mijam idac na angielski xD? O_o Może się końcu kiedyś przypadkiem spotkamy 4laugh wah wah >_> brakuje mi was ;___; ostatnio Baske i Zowi spotkalam, jak szlam na anglika... Tylko nie pamietam, czy to w srode czy w poniedzialek bylo. I w ogole, to ja tam juz kiedys bylam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|