|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:20 am
Terrorystka Frania dark wampirek No to mi niedługo szykuje się maraton z biologii... Cała botanika w jeden dzień xD oo pani Biolog... musiałabyś pogadać z kropką wink ona to taka pani biolog... ale raczej ona człowiekiem się interesuje ( bo to takie sportowe nasienie) niż botaniką.... chociaż drzewka ją interesują XD i ptaki
hej sayo wink Tjaaa... z człowieka bedziemy mieli po feriach ;P Nic straconego blaugh heart Witaj Sayokun ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:21 am
Shui_Inamoto oh jaki slodziutki szczurek on sie rozni od zwyklego standarda tym, ze nie ma wlosow, tylko taki meszek (nie jest kompletnie lysy...) blue: ja mam 7 sztuk do kochania (jak na razie) wink Shui: patrz na tego Fuzza: http://www.potkani.tarbik.com/foto/holly_2.jpgprawie jak wampirek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:22 am
Jaswinder Shui_Inamoto oh jaki slodziutki szczurek on sie rozni od zwyklego standarda tym, ze nie ma wlosow, tylko taki meszek (nie jest kompletnie lysy...) blue: ja mam 7 sztuk do kochania (jak na razie) wink Shui: patrz na tego Fuzza: http://www.potkani.tarbik.com/foto/holly_2.jpgprawie jak wampirek ^^ aj tam, jakoś do mnie niepodobny twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:24 am
Jaswinder Shui_Inamoto oh jaki slodziutki szczurek on sie rozni od zwyklego standarda tym, ze nie ma wlosow, tylko taki meszek (nie jest kompletnie lysy...) blue: ja mam 7 sztuk do kochania (jak na razie) wink Shui: patrz na tego Fuzza: http://www.potkani.tarbik.com/foto/holly_2.jpgprawie jak wampirek ^^ no taki slotki mhm tak wyglada taka mala swinka szzcuklu przepraszam ze cie obrazam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja sie powoli z wami zegnam. papa wszystkim heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:26 am
Sayokun no ba a myslalas ze co fretka? nie... że dinozaur xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bluewoman ja sie powoli z wami zegnam. papa wszystkim heart heart niah, niah ja też będę zaraz spływać ;p trzymaj się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluewoman ja sie powoli z wami zegnam. papa wszystkim heart heart paa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:27 am
moje marzenie to Fawn Dumbo Fuzz Odd Eyed (niestety nie dysponuję zdjęciem...) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|