|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:59 am
Shui_Inamoto bluewoman No na slasku to macie masakre, zeczywiscie... (widzialam w wiadomosciach) xd hhe mam 181 wzrostu ale jak wejde w niektorych miejsach do sniegu to praktycznie mnie niuewiedac ja teeeeeeeeeeez tak chce... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:00 am
Shui_Inamoto bluewoman No na slasku to macie masakre, zeczywiscie... (widzialam w wiadomosciach) xd hhe mam 181 wzrostu ale jak wejde w niektorych miejsach do sniegu to praktycznie mnie niuewiedac eek ooo... to niezle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danthes bluewoman ja w sumie z takiej wiochy pod poznaniem biggrin wiec tu troszke ladniej niz w miescie smile ja tez nie z samego poznania to macie doline xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Shui_Inamoto bluewoman No na slasku to macie masakre, zeczywiscie... (widzialam w wiadomosciach) xd hhe mam 181 wzrostu ale jak wejde w niektorych miejsach do sniegu to praktycznie mnie niuewiedac ja teeeeeeeeeeez tak chce... crying no to moze sie zamienimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:01 am
Jaswinder Danthes bluewoman ja w sumie z takiej wiochy pod poznaniem biggrin wiec tu troszke ladniej niz w miescie smile ja tez nie z samego poznania to macie doline xd czemu? tu jest ok. zreszta ostatnio ja mieszkam troche u taty w poznaniu i szkole mam w poznaniu... nie jest zle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:02 am
pojade na gielde... ciekawe kiedy :/ skoro olimpiade mam 10, a przed 10 musze opnowac wikipedie, ksiazke o p. listopadwym i styczniowym, ksiazke o zaborach i ksiazke dybkowskiej *_* ;/ ksiazke dla licealistow i swoje notatki :/
kijowo XP no nvm.... jakos to bedzie
Jas, mam olimpiade przedmiotowa wybralam historie no i przeszlam I etap (uff bylo ciezko) i teraz sie przygotowuje do II - 10 stycznia domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:02 am
Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o Czechach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:04 am
Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o stronie Czeskiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:04 am
Shui_Inamoto Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o Czechach jejku... z czechami?! TO PRZYWIEZ MI SZCZURA!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:05 am
bluewoman Jaswinder Danthes bluewoman ja w sumie z takiej wiochy pod poznaniem biggrin wiec tu troszke ladniej niz w miescie smile ja tez nie z samego poznania to macie doline xd czemu? tu jest ok. zreszta ostatnio ja mieszkam troche u taty w poznaniu i szkole mam w poznaniu... nie jest zle smile Luboń - miasto warte Poznania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:06 am
Jaswinder Shui_Inamoto Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o Czechach jejku... z czechami?! TO PRZYWIEZ MI SZCZURA!! domokun a dlaczego szczura mhm niekojarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bluewoman Jaswinder Danthes bluewoman ja w sumie z takiej wiochy pod poznaniem biggrin wiec tu troszke ladniej niz w miescie smile ja tez nie z samego poznania to macie doline xd czemu? tu jest ok. zreszta ostatnio ja mieszkam troche u taty w poznaniu i szkole mam w poznaniu... nie jest zle smile hyhyhy... to ja sobie wyobrazam ile sniegu jest w Tverecius... ^^ jak dla mnie to w Poznaniu za oknem mam stanowczo za mało śniegu... protest *BEEEK*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Shui_Inamoto Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o Czechach jejku... z czechami?! TO PRZYWIEZ MI SZCZURA!! domokun rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:07 am
Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o Czechach jejku... z czechami?! TO PRZYWIEZ MI SZCZURA!! domokun a dlaczego szczura mhm niekojarze a nic nic... poprostu w czechach jest duzo hodowli rasowcow rodowodowych (w Polsce nie ma... a raczej dopiero powstają)... a ja chce sprowadzic sobie Fuzza... nie wiem... moze w lutym... (Fuzz to taka rasa...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:08 am
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder Shui_Inamoto Mieszkam bardzo blisko granicy z Czechami tam to dopiero jest sniegu mowie o Czechach jejku... z czechami?! TO PRZYWIEZ MI SZCZURA!! domokun a dlaczego szczura mhm niekojarze a nic nic... poprostu w czechach jest duzo rasowcow rodowodowych... a ja chce sprowadzic sobie Fuzza... nie wiem... moze w lutym... (Fuzz to taka rasa...) no na rasach szczurow to ja sie kompletnie nieznam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|