|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:49 am
Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
w jakich cenach są kartridże do drukarki? ooo... zamierzasz sie wymigac od zdawania matury z tegoz przedmiotu? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:50 am
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
w jakich cenach są kartridże do drukarki? dosc drogie podaj cene około
mam odłozna kase wiec to nie problem... prolemem bedzie jak nie bede miala tego wydrukowanego! 95 nie... no nie przesadzaj... zalezy do jakiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:50 am
Shui_Inamoto bluewoman Shui_Inamoto bluewoman hejhej smile zima!! yeaah... jq bym sie tak niecieszyl czesc xd no jak to?? blaugh no ja zosatelm dzis przysypoany sniegiem wyostalem szie po 1,5 godziny no a po drugie jest zimnoooooooo exclaim exclaim exclaim exclaim ojej... to gdzie ty mieszkasz?? bo u mnie (Poznan) ta zima jest całkiem milutka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:51 am
Jaswinder Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
mam odłozna kase wiec to nie problem... prolemem bedzie jak nie bede miala tego wydrukowanego! 95 nie... no nie przesadzaj... zalezy do jakiej xd moj stary tyle buli... ale akt... zalerzy do jakiej i czy kupujemy oryginal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:51 am
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
mam odłozna kase wiec to nie problem... prolemem bedzie jak nie bede miala tego wydrukowanego! 95 okej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bluewoman Shui_Inamoto bluewoman Shui_Inamoto bluewoman hejhej smile zima!! yeaah... jq bym sie tak niecieszyl czesc xd no jak to?? blaugh no ja zosatelm dzis przysypoany sniegiem wyostalem szie po 1,5 godziny no a po drugie jest zimnoooooooo exclaim exclaim exclaim exclaim ojej... to gdzie ty mieszkasz?? bo u mnie (Poznan) ta zima jest całkiem milutka... a ja stwierdzam, ze u mnie (Poznan) sniegu jest stanowczo za malo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:55 am
No na slasku to macie masakre, zeczywiscie... (widzialam w wiadomosciach) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:57 am
Jas ja to bym sie na twoim miejscu balbo z cytatami przesadzasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:57 am
bluewoman No na slasku to macie masakre, zeczywiscie... (widzialam w wiadomosciach) xd hhe mam 181 wzrostu ale jak wejde w niektorych miejsach do sniegu to praktycznie mnie niuewiedac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:59 am
bluewoman ja w sumie z takiej wiochy pod poznaniem biggrin wiec tu troszke ladniej niz w miescie smile ja tez nie z samego poznania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|