|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:36 am
Jaswinder Danthes Jaswinder Danthes hurra!! exclaim exclaim exclaim teraz to dopiero wyglądasz cos ci nie tak? eek przeciwnie - podobasz mi sie bardziej niż zwykle rofl oj? redface to... to wcale nie są włoski staruszki... tylko... kapturek!! whee oj przepraszam jaki ladniutki kapturek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:37 am
Jaswinder oj? redface to... to wcale nie są włoski staruszki... tylko... kapturek!! whee jakiś taki purytański.I co miało znaczyć to oj?Hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:39 am
hejhej smile zima!! yeaah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:40 am
Ozz, Blue...witom <łapka, klaps, całus, liść- wybierzcie sobie>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:41 am
Lavagetas_heqetai Ozz, Blue...witom <łapka, klaps, całus, liść- wybierzcie sobie> bij mnie z lisca... bylem niegrzeczny blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:41 am
bluewoman hejhej smile zima!! yeaah... jq bym sie tak niecieszyl czesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:42 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozz, Blue...witom <łapka, klaps, całus, liść- wybierzcie sobie> bij mnie z lisca... bylem niegrzeczny blaugh wink to cie nauczy! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:42 am
znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
w jakich cenach są kartridże do drukarki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:46 am
Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
w jakich cenach są kartridże do drukarki? dosc drogie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:46 am
Shui_Inamoto bluewoman hejhej smile zima!! yeaah... jq bym sie tak niecieszyl czesc xd no jak to?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:47 am
Ozzwald Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
w jakich cenach są kartridże do drukarki? dosc drogie podaj cene około
mam odłozna kase wiec to nie problem... prolemem bedzie jak nie bede miala tego wydrukowanego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:48 am
bluewoman Shui_Inamoto bluewoman hejhej smile zima!! yeaah... jq bym sie tak niecieszyl czesc xd no jak to?? blaugh no ja zosatelm dzis przysypoany sniegiem wyostalem szie po 1,5 godziny no a po drugie jest zimnoooooooo exclaim exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:49 am
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania znlazłam świetna strone na wikipedii o tym calym moim materiale na moja olimpiade domokun
w jakich cenach są kartridże do drukarki? dosc drogie podaj cene około
mam odłozna kase wiec to nie problem... prolemem bedzie jak nie bede miala tego wydrukowanego! 95
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|