|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:10 am
opcy Delein Oj no ale potrzebny jest cynik, szyderca z duzym poczyciem ironii i umiejetnoscia inteligentnego zmieszania z blotem rozmowcy? mrgreen no i odrobina sklonnosci psychotycznych by sie jeszce przydala Myslisz, ze ich brakuje? Nie boj zaby, ta funkcja nie zginie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:14 am
znacie jakas przymierzalnie czy cosik takiego? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:14 am
Nightcatt znacie jakas przymierzalnie czy cosik takiego? whee http://www.tektek.org/dream/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:15 am
YumiTao Nightcatt znacie jakas przymierzalnie czy cosik takiego? whee http://www.tektek.org/dream/dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:26 am
mraaaa XD jakos takis malo wyrazny twoj pies..... to stare zdjecia albo maksio schudł........... ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:27 am
Nightcatt znacie jakas przymierzalnie czy cosik takiego? whee hej Nightcatt ^^ co ta u ciebie? dawnom cie nie widziała (tutaj emka) ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:29 am
No i nici z rockoteki...zasypalo Slask XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:33 am
Terrorystka Frania mraaaa XD jakos takis malo wyrazny twoj pies..... to stare zdjecia albo maksio schudł........... ninja ? cuż za zapłon eMko ... XD
stare zdjęcia ,były robione jak jeszcze maksio był piękny,młody i przy znośnej tuszy rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:33 am
siemka zostalem zasypany lezalem 1,5 godziny w zaspie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:36 am
Delein No i nici z rockoteki...zasypalo Slask XD teraz jest pieknie heart tylko mogloby choc na pol goidzny przestac wiać i sypać i pozwolić mojej osobie rozkoszować sie płynnościa 'krajobrazu' XD ahhhhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:38 am
Terrorystka Frania Delein No i nici z rockoteki...zasypalo Slask XD teraz jest pieknie heart tylko mogloby choc na pol goidzny przestac wiać i sypać i pozwolić mojej osobie rozkoszować sie płynnościa 'krajobrazu' XD ahhhhh Wiesz mi tez sie podoba taka zimowa zima, ale patrzac na nasze drogi widze totalna masakre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:41 am
Delein Terrorystka Frania Delein No i nici z rockoteki...zasypalo Slask XD teraz jest pieknie heart tylko mogloby choc na pol goidzny przestac wiać i sypać i pozwolić mojej osobie rozkoszować sie płynnościa 'krajobrazu' XD ahhhhh Wiesz mi tez sie podoba taka zimowa zima, ale patrzac na nasze drogi widze totalna masakre... zapomnij o drogach rozkoszuj sie pieknem ktore mozesz juz wiecej nie zobaczyć...... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:43 am
Delein Terrorystka Frania Delein No i nici z rockoteki...zasypalo Slask XD teraz jest pieknie heart tylko mogloby choc na pol goidzny przestac wiać i sypać i pozwolić mojej osobie rozkoszować sie płynnościa 'krajobrazu' XD ahhhhh Wiesz mi tez sie podoba taka zimowa zima, ale patrzac na nasze drogi widze totalna masakre... moze zamkną szkoły rolleyes
*marzy o jeszcze jednym tygodniu lenienia się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|