|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:49 am
#Hey - Have a nice day ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:50 am
disco misio *glos z klozetu* happy christmas and merry new year *spuszcza wode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:52 am
Delein disco misio *glos z klozetu* happy christmas and merry new year *spuszcza wode* ninja mrgreen blaugh oi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
fluszzz..... i juszzz mnie nimaa...... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:54 am
Kiray Delein disco misio *glos z klozetu* happy christmas and merry new year *spuszcza wode* ninja mrgreen blaugh oi ninja Aaye! Zarasz szlag mnie trafi ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:57 am
opcy nie dasz rady... tylko takie niedotulone dziecko wojny jak ja moze sprostac tak ciekim warunkom...... a mi sie nie kce........ i w ogole.. Adwokat powiedzial, ze kusi go ta fucha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:00 am
Delein opcy nie dasz rady... tylko takie niedotulone dziecko wojny jak ja moze sprostac tak ciekim warunkom...... a mi sie nie kce........ i w ogole.. Adwokat powiedzial, ze kusi go ta fucha mrgreen no ale ja watpie zeby on przy Dzikiej byl niedotulony.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:03 am
opcy Delein opcy nie dasz rady... tylko takie niedotulone dziecko wojny jak ja moze sprostac tak ciekim warunkom...... a mi sie nie kce........ i w ogole.. Adwokat powiedzial, ze kusi go ta fucha mrgreen no ale ja watpie zeby on przy Dzikiej byl niedotulony....... Oj no ale potrzebny jest cynik, szyderca z duzym poczyciem ironii i umiejetnoscia inteligentnego zmieszania z blotem rozmowcy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:07 am
Delein Oj no ale potrzebny jest cynik, szyderca z duzym poczyciem ironii i umiejetnoscia inteligentnego zmieszania z blotem rozmowcy? mrgreen no i odrobina sklonnosci psychotycznych by sie jeszce przydala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|