|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:47 am
Uwaga bo gryze A jak się nazywają?? Popierdolony Łazarski ze sie na UW nie dostałem kurde !!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:48 am
Sayokun może odprawimy voodoo żebyście szybciej wyzdrowieli ja podziękuję... nie wyglądasz na moje oko na dyplomowanego szamana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:48 am
BeeWolf Uwaga bo gryze A jak się nazywają?? Popierdolony Łazarski ze sie na UW nie dostałem kurde !!! xp eek ... gonk .. *chowa sie za fotelikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:49 am
BeeWolf Powiem wam jedna zecz poszedłęm na najbardziej zapyziałę studia w kraju karza mi od jutra zaczynać mam ich w dupie ..!!! Ku .Mać ..czemu sie wiecej nie uczyłem !!! xp w książce od pp mam taki rysunek dwuch lekaży siedzi nad facetem z przeciętym brzuchem jeden: co to jest to żółte? drugi: nie wiem też ściągałem na teście z jamy bżusznej prawdziwy obraz polskiego spitala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:49 am
BeeWolf Powiem wam jedna zecz poszedłęm na najbardziej zapyziałę studia w kraju karza mi od jutra zaczynać mam ich w dupie ..!!! Ku .Mać ..czemu sie wiecej nie uczyłem !!! xp trzeba było więcej korepetycji z anatomii zasięgnąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:50 am
Sei chan Sayokun może odprawimy voodoo żebyście szybciej wyzdrowieli A znasz sie na tym??? nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Uwaga bo gryze A jak się nazywają?? Popierdolony Łazarski ze sie na UW nie dostałem kurde !!! xp eek ... gonk .. *chowa sie za fotelikiem* Zorganizowani sa jak nikt do tad w historji polski ... goraco duszni nikt nic nie wie ...do dupy a i jutro zaczynam nauke od 9 godzin jezyków pojebało ich chyba .... azeby tego bylo malo abym sie mogl na wtoorek zapisac na silonie musze przyjsc ze wtorek !!!! xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun BeeWolf Powiem wam jedna zecz poszedłęm na najbardziej zapyziałę studia w kraju karza mi od jutra zaczynać mam ich w dupie ..!!! Ku .Mać ..czemu sie wiecej nie uczyłem !!! xp w książce od pp mam taki rysunek dwuch lekaży siedzi nad facetem z przeciętym brzuchem jeden: co to jest to żółte? drugi: nie wiem też ściągałem na teście z jamy bżusznej prawdziwy obraz polskiego spitala a byłeś ty kiedyś w szpitalu? albo zapytam inaczej... znasz jakiegoś lekarza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:51 am
Bee ty przynajmniej nowej matury zdawac nie musisz xp Mam do tego jeszcze rok, a juz się boję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:51 am
Sayokun Sei chan Sayokun może odprawimy voodoo żebyście szybciej wyzdrowieli A znasz sie na tym??? nie... hieh.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:52 am
Lethiel Sayokun Sei chan Sayokun może odprawimy voodoo żebyście szybciej wyzdrowieli A znasz sie na tym??? nie... hieh.... xd Jakby co to Sayo zrobi z ciebie ząbi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 6:53 am
Kukus Sayokun BeeWolf Powiem wam jedna zecz poszedłęm na najbardziej zapyziałę studia w kraju karza mi od jutra zaczynać mam ich w dupie ..!!! Ku .Mać ..czemu sie wiecej nie uczyłem !!! xp w książce od pp mam taki rysunek dwuch lekaży siedzi nad facetem z przeciętym brzuchem jeden: co to jest to żółte? drugi: nie wiem też ściągałem na teście z jamy bżusznej prawdziwy obraz polskiego spitala a byłeś ty kiedyś w szpitalu? albo zapytam inaczej... znasz jakiegoś lekarza? znam ciotkę i wujka a co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Bee ty przynajmniej nowej matury zdawac nie musisz xp Mam do tego jeszcze rok, a juz się boję. jejq Sei nie przypominaj gonk ... mi jeszcze tylko 8 miesięcy zostalo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel BeeWolf Uwaga bo gryze A jak się nazywają?? Popierdolony Łazarski ze sie na UW nie dostałem kurde !!! xp eek ... gonk .. *chowa sie za fotelikiem* Zorganizowani sa jak nikt do tad w historji polski ... goraco duszni nikt nic nie wie ...do dupy a i jutro zaczynam nauke od 9 godzin jezyków pojebało ich chyba .... azeby tego bylo malo abym sie mogl na wtoorek zapisac na silonie musze przyjsc ze wtorek !!!! xp xp xp marudzisz jak zawsze... takie są realia nauki w placówkach akademickich... o swoją dupę musisz zadbać sam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Bee ty przynajmniej nowej matury zdawac nie musisz xp Mam do tego jeszcze rok, a juz się boję. jejq Sei nie przypominaj gonk ... mi jeszcze tylko 8 miesięcy zostalo sad *Przytula*Bee matura gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|