Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 219 220 221 222 223 224 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 3:46 am

racqel
no to juz przesada! Jak cytowac to chociaz kropka-w-kropke, czyli : "A skruszysz orzecha?"
Tak?

juz pozwoliłem sobie go poprawic biggrin
Ale dobrze widziec ze nie tylko ja trzymam reke na pulscie, ale i Generał na obczyźnie.
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 4:06 am

degenerat

oz w dupe czlowieku czy ty naprawde nie czaisz bazy?
kurwa jego mac tu ludzie przyszli sie zrelaksowac a nie pieprzyc o powaznych sprawach, powazne sprawy to oni maja na codzien w domu pracy czy szkole, tu chce popierdolic od rzeczy. I znow uzyje cytatu bardzo madrego czlowieka jakim jest Ridsu: " nie kazdy musi posiadac zyce rozowego slodko pierdzacego chlopca, ktory przychodzi ze szkoly wpirdala obiad i nic go nie interesuje, a skoro nic go nie interesuje to i zmartwien nie ma, a to niesie za soba fakt ze nie ma potrzeby odreagowania"
a swoja droga jak chcesz gadac powaznie to nie wiem kurwa ze znajomymi sobie pogadaj a nie nam dupy trujesz ze mamy niski poziom bo czesc z nas ma wprost przeciwnie bardzo wysoki prog intelektualny np: ja mrgreen Kukus, ozzwald , kage costam czy ridsu oraz opcy.- nie wymienionych przepraszam nie zdazylem wszystkich jeszcze poznac.
a jakos my uwazamy ze trzeba czasem zluzowac zad i sie odprezyc a nie siedziec w krawacie 24 na 24 scream

degsiu zacznijmy mu gadac skaplikowana terminologia naukowa to moze kolega zmieni o nas zdanie rofl

Owiec

Kagenoyami

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 4:20 am

EL_TARO
Zeby nie bylo, ze goscia lubie to nazwe go jeszcze Glupia Pala.

A to zes mnie tym rozpierdolil mrgreen
Biore sobie ten cytat do siga, jako trofeum, nie ma bata...

@Rac - Dzieki Zabciu, oj titititi *lapie za policzek* No kto jest twoim pulpecikiem? No kto? mrgreen heart
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 5:23 am

Kagenoyami
EL_TARO

@Rac - Dzieki Zabciu, oj titititi *lapie za policzek* No kto jest twoim pulpecikiem? No kto? mrgreen heart

rofl rofl rofl
rozbawiacie mnie tu

Owiec

endo21

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 10:07 pm

No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 11:48 pm

endo21
No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl
Hej, *zcisza glos* jeszcze Ty tu zostales :3

Gailenquen

racqel

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 12:00 am

Kagenoyami
EL_TARO

Ugabuga!
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 12:01 am

endo21
teraz po prostu czekamy na nastepna ofiare...

racqel

PointZer0

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 12:03 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 12:13 am

[ Message temporarily off-line ]

Kagenoyami

Owiec

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 12:22 am

czuje sie zaszycona ze moge w mniemaniu pana EL_costam byc dupolizem rofl rofl rofl
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 1:55 am

endo21
Przez takie Palki jak Kage albo Crazy Chaz... Odechciewa sie wchodzi na Gaie... domokun

spierdalaj....
nie bedziemy tesknic

Kiray

opcy

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 7:46 am

endo21
he he.....
hi hi.....
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 1:31 pm

endo21

chyba nie.

BeeWolf_san

endo21

PostPosted: Fri Dec 02, 2005 2:48 pm

bumpex
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 219 220 221 222 223 224 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games