|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:46 am
racqel no to juz przesada! Jak cytowac to chociaz kropka-w-kropke, czyli : "A skruszysz orzecha?" Tak? juz pozwoliłem sobie go poprawic biggrin Ale dobrze widziec ze nie tylko ja trzymam reke na pulscie, ale i Generał na obczyźnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:06 am
degenerat oz w dupe czlowieku czy ty naprawde nie czaisz bazy? kurwa jego mac tu ludzie przyszli sie zrelaksowac a nie pieprzyc o powaznych sprawach, powazne sprawy to oni maja na codzien w domu pracy czy szkole, tu chce popierdolic od rzeczy. I znow uzyje cytatu bardzo madrego czlowieka jakim jest Ridsu: " nie kazdy musi posiadac zyce rozowego slodko pierdzacego chlopca, ktory przychodzi ze szkoly wpirdala obiad i nic go nie interesuje, a skoro nic go nie interesuje to i zmartwien nie ma, a to niesie za soba fakt ze nie ma potrzeby odreagowania" a swoja droga jak chcesz gadac powaznie to nie wiem kurwa ze znajomymi sobie pogadaj a nie nam dupy trujesz ze mamy niski poziom bo czesc z nas ma wprost przeciwnie bardzo wysoki prog intelektualny np: ja mrgreen Kukus, ozzwald , kage costam czy ridsu oraz opcy.- nie wymienionych przepraszam nie zdazylem wszystkich jeszcze poznac. a jakos my uwazamy ze trzeba czasem zluzowac zad i sie odprezyc a nie siedziec w krawacie 24 na 24 scream degsiu zacznijmy mu gadac skaplikowana terminologia naukowa to moze kolega zmieni o nas zdanie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:20 am
EL_TARO Zeby nie bylo, ze goscia lubie to nazwe go jeszcze Glupia Pala. A to zes mnie tym rozpierdolil mrgreen Biore sobie ten cytat do siga, jako trofeum, nie ma bata...
@Rac - Dzieki Zabciu, oj titititi *lapie za policzek* No kto jest twoim pulpecikiem? No kto? mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 5:23 am
Kagenoyami EL_TARO Zeby nie bylo, ze goscia lubie to nazwe go jeszcze Glupia Pala. A to zes mnie tym rozpierdolil mrgreen Biore sobie ten cytat do siga, jako trofeum, nie ma bata...
@Rac - Dzieki Zabciu, oj titititi *lapie za policzek* No kto jest twoim pulpecikiem? No kto? mrgreen heart rofl rofl rofl rozbawiacie mnie tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:07 pm
No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:48 pm
endo21 No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl Hej, *zcisza glos* jeszcze Ty tu zostales :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:00 am
Kagenoyami EL_TARO Zeby nie bylo, ze goscia lubie to nazwe go jeszcze Glupia Pala. A to zes mnie tym rozpierdolil mrgreen Biore sobie ten cytat do siga, jako trofeum, nie ma bata...
@Rac - Dzieki Zabciu, oj titititi *lapie za policzek* No kto jest twoim pulpecikiem? No kto? mrgreen heart Ugabuga!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:01 am
endo21 No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl teraz po prostu czekamy na nastepna ofiare...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:22 am
czuje sie zaszycona ze moge w mniemaniu pana EL_costam byc dupolizem rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 1:55 am
endo21 Przez takie Palki jak Kage albo Crazy Chaz... Odechciewa sie wchodzi na Gaie... domokun spierdalaj.... nie bedziemy tesknic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 7:46 am
endo21 No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl he he..... hi hi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 1:31 pm
endo21 No beczka beczka... Od kad EL_TARO odszedl z tej gildii, to ten topik spadl niewiarygodnie... He he... To o czyms zanczy rofl chyba nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|