|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:50 pm
opcy Ozzwald ja dzis wyjatkowa po tak niskiej cenie jak 34 sprzedalem... ale to z przyczyn takich ze ruszylem na wojne twisted no ja mam dosprzedania 26k mithrilu...... wiec szkoda mi tej kasy..... na czym ty tyke tego zdobywasz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:52 pm
Ozzwald opcy Ozzwald ja dzis wyjatkowa po tak niskiej cenie jak 34 sprzedalem... ale to z przyczyn takich ze ruszylem na wojne twisted no ja mam dosprzedania 26k mithrilu...... wiec szkoda mi tej kasy..... na czym ty tyke tego zdobywasz..? na chowancach..... teraz na walke robie z 300-700 zlota i 50-150 mithrilu........ a zajmuje sie w zasadzie tylko tym i alchemia wiec cala energia w to idzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:53 pm
Maniak, ja w to pograłem 2 dni, po trochu i mi sie przejadło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:53 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald ja dzis wyjatkowa po tak niskiej cenie jak 34 sprzedalem... ale to z przyczyn takich ze ruszylem na wojne twisted no ja mam dosprzedania 26k mithrilu...... wiec szkoda mi tej kasy..... na czym ty tyke tego zdobywasz..? na chowancach..... teraz na walke robie z 300-700 zlota i 50-150 mithrilu........ a zajmuje sie w zasadzie tylko tym i alchemia wiec cala energia w to idzie... ja narazie jestem w roznych dziedzinach... ale bedzie trza sie na czyms skupic... bo bedzie ciezko..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:54 pm
BeeWolf_san Maniak, ja w to pograłem 2 dni, po trochu i mi sie przejadło. zapoznales sie z nowa tradycja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:00 pm
Ozzwald BeeWolf_san Maniak, ja w to pograłem 2 dni, po trochu i mi sie przejadło. zapoznales sie z nowa tradycja ? Z jaką tradycja ?! coś bez mojej wiedzy wprowadziliscie biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:03 pm
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Maniak, ja w to pograłem 2 dni, po trochu i mi sie przejadło. zapoznales sie z nowa tradycja ? Z jaką tradycja ?! coś bez mojej wiedzy wprowadziliscie biggrin rofl chrzciny... dzisiaj nasikalem Labudziakowi na spodnie... teraz tak kazdego noobika bedziemy chrzcic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:07 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Maniak, ja w to pograłem 2 dni, po trochu i mi sie przejadło. zapoznales sie z nowa tradycja ? Z jaką tradycja ?! coś bez mojej wiedzy wprowadziliscie biggrin rofl chrzciny... dzisiaj nasikalem Labudziakowi na spodnie... teraz tak kazdego noobika bedziemy chrzcic.... wporzo, najpimy sie za to, ... opcy a ty mi powiedz ta gierca to tak naprawde cie wciagneła czy to z nudy ?! bo ja znudy cczytałem historie polski nawet już.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:23 pm
BeeWolf_san opcy a ty mi powiedz ta gierca to tak naprawde cie wciagneła czy to z nudy ?! bo ja znudy cczytałem historie polski nawet już. nie...... calkiem mnie wciagnela......... Ogame juz mnie nudzi po 2 tygodniach grania a w NiME gram 3 mieisac i wcale mi sie nie nudzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:25 pm
opcy BeeWolf_san opcy a ty mi powiedz ta gierca to tak naprawde cie wciagneła czy to z nudy ?! bo ja znudy cczytałem historie polski nawet już. nie...... calkiem mnie wciagnela......... Ogame juz mnie nudzi po 2 tygodniach grania a w NiME gram 3 mieisac i wcale mi sie nie nudzi.... ja tez mialem zwieszke z checiami by w to grac ale mi sie coflo... i mi sie juz nie nudzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:27 pm
ide se bo se tak wymyslilem... Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:21 am
twisted dziendobry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:24 am
Twisted_Exile twisted dziendobry twisted Witam z samego rana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|