|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:17 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder prosze o recenzje, czy w chocby 1% wyrabiam norme opca na zgredostwo, bo nie wiadomo jak dlugo przyjdzie mi ciagnac jego fuche sweatdrop ni w pyte.... nie masz jaj by sprostac temu zadaniu zaraz moge miec twisted *wyciaga znaczaco lapke w pewnym kierunku* w lodowce nie ma juz.. byl tuzin ale ktos zjadl... blaugh zostawilam sobie troche za lozkiem z zeszlomiesiecznego przydzialu... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:23 am
kurna pokręciłam sobie włosy i cholercia jakos podejrzanie to wszystko wyglada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:24 am
Irinn kurna pokręciłam sobie włosy i cholercia jakos podejrzanie to wszystko wyglada xd gdzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:26 am
Jaswinder Irinn kurna pokręciłam sobie włosy i cholercia jakos podejrzanie to wszystko wyglada xd gdzie? na głowie Jas, na głowie xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:26 am
lalalalalalala... lalalalalalla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:28 am
EvilYuki lalalalalalala... lalalalalalla... rzuc palenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Jaswinder Irinn kurna pokręciłam sobie włosy i cholercia jakos podejrzanie to wszystko wyglada xd gdzie? na głowie Jas, na głowie xd xp ide porobic jakies eksperymenty na wlosach... pozniej wroce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
stodoła mi sie tliii lilililili lilili nie ma wody w studniiii bo nie ma studniiii iii.. rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:29 am
Ozzwald EvilYuki lalalalalalala... lalalalalalla... rzuc palenie Ozziu strasznie seksownie wygladasz z tym kwiatkiem na wlosach... jakie masz majtki? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:30 am
zw.. pies mi sie pozygal.. musze posprzatac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:30 am
Kimagure-chan stodoła mi sie tliii lilililili lilili nie ma wody w studniiii bo nie ma studniiii iii.. rofl rofl maj gad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:31 am
Ozzwald zw.. pies mi sie pozygal.. musze posprzatac loool rofl rzygac pisze sie przez "rz"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:33 am
Ozzwald zw.. pies mi sie pozygal.. musze posprzatac zobacz Jas, jak Ozzwald seksownie przerwal wasza rozmowe o jego majtkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:35 am
Jaswinder Ozzwald EvilYuki lalalalalalala... lalalalalalla... rzuc palenie Ozziu strasznie seksownie wygladasz z tym kwiatkiem na wlosach... jakie masz majtki? twisted mam ciemno szare bokserki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:40 am
EvilYuki Ozzwald zw.. pies mi sie pozygal.. musze posprzatac zobacz Jas, jak Ozzwald seksownie przerwal wasza rozmowe o jego majtkach... seksowny mam na drugie... wink a skromny na trzecie ale rodzice i tak mowia ty debilu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|