|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:10 am
EvilYuki coby za cicho nie bylo, zaraz wam pospiewam... wtem do celi klawisz wpada i zaczyna wieznia bic mlody wiezien na twarz pada serce mu przestaje bic... a mnie wczoraj Ozziu nauczyl starej zolnierskiej przyspiewki: wszystkie rybki maja ***** ciuralla ciuralla la a karasie po ******* ciuralla ciuralla la zapewne piosenka jest powszechnie znana, wiec teraz prosze wszyscy razem: ciuralla ciuralla la rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Jaswinder EvilYuki "ozywienia" z z kropka! XD chyba, ze chcial napisac orzezwienia i mu sie koncowka pomylila... xd tego nie wzielam pod uwage :3 NIe ...ale to tez chcialemnapisac ... ale zdecydowalem sie na ożywienie ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dzis jest dobry dzien by sie oswiadczyc xd lepszy niz gorszy (cokolwiek to mialo znaczyc) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:12 am
Jaswinder Kim-chan, ładnie ci w brązowym... ...gdziekolwiek jestes... sweatdrop jestem razz dziękujem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:12 am
prosze o recenzje, czy w chocby 1% wyrabiam norme opca na zgredostwo, bo nie wiadomo jak dlugo przyjdzie mi ciagnac jego fuche sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:13 am
Kimagure-chan Jaswinder Kim-chan, ładnie ci w brązowym... ...gdziekolwiek jestes... sweatdrop jestem razz dziękujem 3nodding to byla chwilowa niemoc... za to moje kapcie wygladaja jak racice blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:14 am
Jaswinder prosze o recenzje, czy w chocby 1% wyrabiam norme opca na zgredostwo, bo nie wiadomo jak dlugo przyjdzie mi ciagnac jego fuche sweatdrop kwestia ćwiczeń xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder prosze o recenzje, czy w chocby 1% wyrabiam norme opca na zgredostwo, bo nie wiadomo jak dlugo przyjdzie mi ciagnac jego fuche sweatdrop ni w pyte.... nie masz jaj by sprostac temu zadaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:15 am
JA znigam...
bodem fpatne ...
... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder prosze o recenzje, czy w chocby 1% wyrabiam norme opca na zgredostwo, bo nie wiadomo jak dlugo przyjdzie mi ciagnac jego fuche sweatdrop ni w pyte.... nie masz jaj by sprostac temu zadaniu zaraz moge miec twisted *wyciaga znaczaco lapke w pewnym kierunku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:16 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder prosze o recenzje, czy w chocby 1% wyrabiam norme opca na zgredostwo, bo nie wiadomo jak dlugo przyjdzie mi ciagnac jego fuche sweatdrop ni w pyte.... nie masz jaj by sprostac temu zadaniu zaraz moge miec twisted *wyciaga znaczaco lapke w pewnym kierunku* w lodowce nie ma juz.. byl tuzin ale ktos zjadl... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|