|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:38 am
o cholera, spadam, bo wlasnie sie dowiedzialam ze mam autobus za 30 min +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:39 am
Baliaur Jaswinder Baliaur 'i'm the morning rain it's me again i won't go away (...)'
@_@
bry mrgreen
co wy sie tak formata cykacie? ja mam na c tylko system + programy [instalki wszystkich mam na paru plytach] a pliki gdzie masz? dokumenty worda i innych programow..? Dysk logiczny? ninja Jeszcze w sumie mam drugi, ale tam glownie muzyka jest i zdjecia 3nodding btw. ja worda nie mam, jestes w posiadaniu lepszego i darmowego open office : Ptez to mialam... ale wrocilam do worda... @SAY: po co ci damska bielizna w wishliscie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki a teraz jest moja mama? ninja ... question Narka Bal ...Say'u ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Baliaurzyco ,sioistro z tej samej rodziny rogaczy 3nodding mrgreen
//edit: no to narazie Baliaurzyco ,siostro z tej samej rodziny rogaczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:40 am
Jaswinder @SAY: po co ci damska bielizna w wishliscie? eek Moze mu sie podoba, jak tam tak jest sobie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:40 am
YumiTao Kimagure-chan http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=11575679&page=1 na 2 ładnie prooosze 4laugh heart zagłosowałam na 3 ... rodzina musi sobie pomagac ,przykro mi. jasne... nie ma sprawy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:41 am
karrp Jaswinder @SAY: po co ci damska bielizna w wishliscie? eek Moze mu sie podoba, jak tam tak jest sobie. wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:42 am
Kiart EvilYuki a teraz jest moja mama? ninja ... question Narka Bal ...Say'u ... wink Szukam przyjaciol... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:42 am
Irinn serducha nie oddam bo moje xd i bylabym wdzieczna jakbys zabral ten jezyk z moich majtek xd to czymmam cie dotykac? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:43 am
Jaswinder @SAY: po co ci damska bielizna w wishliscie? eek tez mnie to zastanawialo, ale zawsze zapominalam zapytac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:44 am
Jaswinder karrp Jaswinder @SAY: po co ci damska bielizna w wishliscie? eek Moze mu sie podoba, jak tam tak jest sobie. wink xd albo ukrywa przed nami swoje prawdziwe oblicze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:44 am
EvilYuki Kiart EvilYuki a teraz jest moja mama? ninja ... question Narka Bal ...Say'u ... wink Szukam przyjaciol... xd ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:45 am
BeeWolf_san Irinn serducha nie oddam bo moje xd i bylabym wdzieczna jakbys zabral ten jezyk z moich majtek xd to czymmam cie dotykac? pirate a koniecznie musisz? xd xp jak musisz to nie wiem czym xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|