|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:30 am
Jaswinder yyy.. no tak na dobra sprawe to nic... tylko, ze cala moja praca polega wlasnie na siedzeniu przed kompem... archiwum mam na D i E, na F tez cos tam mam, na C są w sumie programy i bierzące dokumenty... duuuuuzo plikooof w sumie musialabym zrobic sobie porzadek, ale nie mam sily nagrywac tego wszystkiego na CD sweatdrop tego jest za duzo... ja na szczescie nie mam nic takiego, czego nie daloby sie odtworzyc. Moze oprocz archiwum rozmow, ale mozna bez niego zyc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:30 am
'i'm the morning rain it's me again i won't go away (...)'
@_@
bry mrgreen
co wy sie tak formata cykacie? ja mam na c tylko system + programy [instalki wszystkich mam na paru plytach]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:32 am
Kimagure-chan http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=11575679&page=1 na 2 ładnie prooosze 4laugh heart zagłosowałam na 3 ... rodzina musi sobie pomagac ,przykro mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Omega Sun Jaswinder KIAAAAAAAAAAAAAAAART!!!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun czemu nie moge ci dodac komenta do profilu? stare albo wylaczyl te opcje, albo nalezy do grona licznych "szczesliwcow" dotknietych bledem gai, ktory uniemozliwia dodawanie komentarzy Heh ... tylko przyjaciele mogli mi dodawacmi komcia ...xD ... nawet o tym nie wiedzialem ... wink ...ale juz jest w porzadku cool narrreszcie moje to napisac twisted YAY! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:34 am
Baliaur 'i'm the morning rain it's me again i won't go away (...)'
@_@
bry mrgreen
co wy sie tak formata cykacie? ja mam na c tylko system + programy [instalki wszystkich mam na paru plytach] a pliki gdzie masz? dokumenty worda i innych programow..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san fajnie wszyscy ida na impreze a ja z kk nie mamy co robic do jasnej kutwy : a wogole to hej 4laugh to bedziecie zbierac paczki na gai blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Kimagure-chan http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=11575679&page=1 na 2 ładnie prooosze 4laugh heart zagłosowałam na 3 ... rodzina musi sobie pomagac ,przykro mi. czyść Jelen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:35 am
Jaswinder Baliaur 'i'm the morning rain it's me again i won't go away (...)'
@_@
bry mrgreen
co wy sie tak formata cykacie? ja mam na c tylko system + programy [instalki wszystkich mam na paru plytach] a pliki gdzie masz? dokumenty worda i innych programow..? Dysk logiczny? ninja Jeszcze w sumie mam drugi, ale tam glownie muzyka jest i zdjecia 3nodding btw. ja worda nie mam, jestes w posiadaniu lepszego i darmowego open office : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:36 am
Omega Sun BeeWolf_san fajnie wszyscy ida na impreze a ja z kk nie mamy co robic do jasnej kutwy : a wogole to hej 4laugh to bedziecie zbierac paczki na gai blaugh nie mam zamiaru dotykac komputera, tym bardziej gai, a wogole to zbierac paczki NIE. @ Irinn:tak lepiej oddaj srducho liz w majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:36 am
a teraz jest moja mama? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:38 am
BeeWolf_san nie mam zamiaru dotykac komputera, tym bardziej gai, a wogole to zbierac paczki NIE.. zartowalam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:38 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san fajnie wszyscy ida na impreze a ja z kk nie mamy co robic do jasnej kutwy : a wogole to hej 4laugh to bedziecie zbierac paczki na gai blaugh nie mam zamiaru dotykac komputera, tym bardziej gai, a wogole to zbierac paczki NIE. @ Irinn:tak lepiej oddaj srducho liz w majtki. serducha nie oddam bo moje xd i bylabym wdzieczna jakbys zabral ten jezyk z moich majtek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|