|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:16 am
Kiart karrp Omega Sun Danthes Omega Sun moze tylko Ci sie tak wydaje.. ostatnio chcialam podliczyc wartosc swojego inventory to z samej pierwszej linijki mi wyszlo ponad 500k eek i dalej wolalam juz nie liczyc... sweatdrop to ja chyba bym musiał sprzedać sam siebie a i tak żeby sie na samą wishlistę wypłacić to sie bede musiał siedem razy urodzić :/ spokojnie, to sie tylko na poczatku pobytu na gai wydaje, ze wszystko jest takie drogie 3nodding Heh, dla mnie nadal wszystko jest za drogie XD I wszystko chcialabym miec. Heh ... moje inverory jest warte 567,825g zgodnie z aktualnymi cenami w markecie ... rofl ... a za itekmi od mikolaja moge wydebic powyzej 40k (tego nie wliczalem w wartosc invertory) ... whee ale i tak nie mam jak zarobić (może grosze na rybach i na postach troche)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:17 am
Jaswinder crying crying crying ze przez przypadek (?! eek OMG) sformatowal mi sie C i do tego nie moglam tego zatrzymac crying crying crying a jeszcze DOS sie zrobil kolorowy potem i mial obrazki, a na koncu wyskoczyl MacOS na PC crying crying crying no skandal poprostu... jak tak można!! domokun crying nie przywiazuj sie do rzeczy tak nietrwalych jak dysk twardy wink Mialam kiedys taki programik, ktory po odpaleniu symulowal format xd taki niewinny zarcik dla osob uzaleznionych od kompow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:17 am
Irinn heeeej blaugh heart blaugh hej, jakie masz majtki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:18 am
Irinn heeeej blaugh heart blaugh hey truposzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:19 am
Irinn heeeej blaugh heart blaugh Witaj ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danthes Kiart karrp Omega Sun Danthes Omega Sun moze tylko Ci sie tak wydaje.. ostatnio chcialam podliczyc wartosc swojego inventory to z samej pierwszej linijki mi wyszlo ponad 500k eek i dalej wolalam juz nie liczyc... sweatdrop to ja chyba bym musiał sprzedać sam siebie a i tak żeby sie na samą wishlistę wypłacić to sie bede musiał siedem razy urodzić :/ spokojnie, to sie tylko na poczatku pobytu na gai wydaje, ze wszystko jest takie drogie 3nodding Heh, dla mnie nadal wszystko jest za drogie XD I wszystko chcialabym miec. Heh ... moje inverory jest warte 567,825g zgodnie z aktualnymi cenami w markecie ... rofl ... a za itekmi od mikolaja moge wydebic powyzej 40k (tego nie wliczalem w wartosc invertory) ... whee ale i tak nie mam jak zarobić (może grosze na rybach i na postach troche) ale na postach chyba juz sie niezarabia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun nie przywiazuj sie do rzeczy tak nietrwalych jak dysk twardy wink To brzmi jak przyaklzanie z bibli pseudo hakera czytac "CZAZA"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to mial byc robaczek? rolleyes @OMI na litość boską weź mnie nie strasz, bo chyba bym zawału dostała... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:20 am
BeeWolf_san Irinn heeeej blaugh heart blaugh hej, jakie masz majtki ? ładne xd a dokładniej czarne z czerwonym serduszkiem z przodu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shui_Inamoto ale na postach chyba juz sie niezarabia ... Ja zarabiam tylko na postach i poll'ach ... no i kiedys na oragizowaniu Avi Contestow do czego chyba bede musial wrocic ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Jaswinder a pod kołdrą masz karabin gotowy do strzału... xd Nie, mam armate. tez dobrze... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:21 am
Shui_Inamoto ale na postach chyba juz sie niezarabia Jak nie, jak tak confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:21 am
Kiart Shui_Inamoto ale na postach chyba juz sie niezarabia ... Ja zarabiam tylko na postach i poll'ach ... no i kiedys na oragizowaniu Avi Contestow do czego chyba bede musial wrocic ... whee taaaaaaaaak zrob avi contest whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:22 am
Irinn BeeWolf_san Irinn heeeej blaugh heart blaugh hej, jakie masz majtki ? ładne xd a dokładniej czarne z czerwonym serduszkiem z przodu xp Skrobie ja paluszkiem w heart ... oddaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|