|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:01 am
Kiart Aragos_PL ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem Mhmm... To chyba bedzie w niedziele o 3 rano ... ... ale nie wiem czy dobrze licze ... rolleyes z moich obliczen wynika, ze zaczyna sie o 2.00 w nocy z soboty na niedziele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:01 am
Kimagure-chan dobry 4laugh biore udzial w avi contescie razz bede mogla liczyc na wasze glosy? 4laugh nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:03 am
Jaswinder wg czasu USA? to chyba zdaje mi się w drugą stronę, bo jak jestem na Litwie, to przestawiam zegarek do przodu... czyli w USA powinno byc do tyłu... Jezeli ich polnoc jest u nas o 9.00 rano, to tym prostym sposobem mozna wydedukowac, ze oni sa 9h do tylu..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:05 am
Jaswinder Kimagure-chan dobry 4laugh biore udzial w avi contescie razz bede mogla liczyc na wasze glosy? 4laugh nie xd dzięki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:07 am
Omega Sun Kiart Aragos_PL ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem Mhmm... To chyba bedzie w niedziele o 3 rano ... ... ale nie wiem czy dobrze licze ... rolleyes z moich obliczen wynika, ze zaczyna sie o 2.00 w nocy z soboty na niedziele Nio moze ... nie wiem ile sie doadje ... 8 czy 9h ...^_^ ... ale spojzalem na to kiedy zostala napisana informacja o Evencie ... ... i informacja byla napisana o 15:05... a u nas to byla godzina 0:05
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:08 am
Kimagure-chan Jaswinder Kimagure-chan dobry 4laugh biore udzial w avi contescie razz bede mogla liczyc na wasze glosy? 4laugh nie xd dzięki sad O, właśnie, ja też nie. Zazwyczaj masz całkiem fajne avki ale z tym dzisiejszym to nie utrafiłaś..bez urazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:09 am