|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:36 am
... stare
Event w sylwka ...=='
... Fajnie... Nie mieli kiedy zrobic ...
... moglby byc na 3 kroli, czy jak to swieto sie zwie ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:38 am
Kiart ... stare Event w sylwka ...==' ... Fajnie... Nie mieli kiedy zrobic ... ... moglby byc na 3 kroli, czy jak to swieto sie zwie ... rofl heart przyanajmniej Ci co zostaja w domu maja co robic ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:41 am
a nu siema biggrin fajny sig heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:41 am
Jaswinder EvilYuki Jaswinder EvilYuki Jaswinder kto to jest mamusia? bo ja mam tyko siostry.. domokun Danthes ^.^ o matko... crying crying crying ale mialam koszmarny sen dzisiaj crying crying crying Moherowe stringi? nie... crying śniło mi się... crying że... crying przez przypadek... crying sformatowałam C:... crying i to się nie chciało zatrzymaaac crying crying crying chyba ktoś problem widzi. Na takie rzeczy najlepiej wyjąć wtyczke z gniazdka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:43 am
Gosiak Kiart ... stare Event w sylwka ...==' ... Fajnie... Nie mieli kiedy zrobic ... ... moglby byc na 3 kroli, czy jak to swieto sie zwie ... rofl heart przyanajmniej Ci co zostaja w domu maja co robic ;p ... Dla jednych plus dla innych minus... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:44 am
Kiart Gosiak Kiart ... stare Event w sylwka ...==' ... Fajnie... Nie mieli kiedy zrobic ... ... moglby byc na 3 kroli, czy jak to swieto sie zwie ... rofl heart przyanajmniej Ci co zostaja w domu maja co robic ;p ... Dla jednych plus dla innych minus... xp to sie wytnie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:45 am
ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:47 am
Gosiak Kiart ... stare Event w sylwka ...==' ... Fajnie... Nie mieli kiedy zrobic ... ... moglby byc na 3 kroli, czy jak to swieto sie zwie ... rofl heart przyanajmniej Ci co zostaja w domu maja co robic ;p hyhyhy twisted *znaczący śmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:48 am
Aragos_PL ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem eeee aaa tak było ;] paczki i wlasnie w domu gambino na forum ;] i sie dostawalo buty koszulke oraz zmiana avka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:54 am
Gosiak Aragos_PL ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem eeee aaa tak było ;] paczki i wlasnie w domu gambino na forum ;] i sie dostawalo buty koszulke oraz zmiana avka ;] ciekawe czy ta opalenizna wam kiedys zejdzie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:59 am
Aragos_PL ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem Mhmm... To chyba bedzie w niedziele o 3 rano ... ... ale nie wiem czy dobrze licze ... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 1:59 am
dobry 4laugh biore udzial w avi contescie razz bede mogla liczyc na wasze glosy? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:00 am
Kiart Aragos_PL ale ktora to bedzie na nasz czas?? bo ja akurat jestem w domu i moglbym sie pobawic xd cos podobnego bylo podobno w halloowen ale wtedy mnie nie bylo i tylko na paczki sie zalapalem Mhmm... To chyba bedzie w niedziele o 3 rano ... ... ale nie wiem czy dobrze licze ... rolleyes wg czasu USA? to chyba zdaje mi się w drugą stronę, bo jak jestem na Litwie, to przestawiam zegarek do przodu... czyli w USA powinno byc do tyłu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|