|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:33 pm
Delein Jaswinder Delein Jaswinder no to co? zasłużył sobie... 3nodding Czym, ze tak sie spytam? kladzie lapy gdzie nie trzeba... xd ja mialam kiedys szczura wedrownego, takiego piwnicznego - byl kochany ale umarl zanim zdazyl dorosnac... popoludniu mial isc na badanie do weta, a rano umarl... no tak to jest z facetami ^^" Nu takie krotko zyja w niewoli... zyja dlugo, potrafia sie zadomowic, ale on byl juz chory i nie zdazylam go uratowac, byl najslabszy w stadzie, poza tym spadl z ponad dwoch metrow a mial moze ok 10-14 dni jak spadl... to sie musialo odbic na nim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:35 pm
ide nakarmic, bo żulą o żarcie... ZW
a powiedzialabyś, że Panda i Dollsik są dziećmi Mii? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:42 pm
w sumie jak na razie mam 5 chlopcow i 2 dziewczynki wink oczywiscie osobno - w najwiekszej klatce Dolls + D + Shanti + Harry, w średniej klatce dziewczyny i Antek w najmniejszej z klatek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:44 pm
kocham was........... heart mrgreen
w sumie to nieprawda ale nacieszcei sie troche.......... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:45 pm
Jaswinder i jaki malenki... zabkow nawet nie mial, wszystko ssal... a np matka Harry'ego jest cala czarna. Harry nie ma dwoch paluszkow w przedniej lewej lapce, jak byl maly to mama mu odgryzla, albo przydusila i odpadly... w kazdym razie widzialam jego zdjecia 7 godz po porodzie i juz ich nie mial... mial tylko ranke Moj sie sam gryzl w koncowke ogona XD Matki zazwyczaj zabijaja naslabsze z miotu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:46 pm
opcy kocham was........... heart mrgreen w sumie to nieprawda ale nacieszcei sie troche.......... biggrin tez cie koffamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:46 pm
opcy kocham was........... heart mrgreen w sumie to nieprawda ale nacieszcei sie troche.......... biggrin My ciebie tez! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:51 pm
Witam wszytskich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:51 pm
mrgreen heart
cholera no....... normalnie..... probuje cos napisac ale nie daje rady........
pojebalo mnie.......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:53 pm
opcy mrgreen heart cholera no....... normalnie..... probuje cos napisac ale nie daje rady........ pojebalo mnie.......... mrgreen Czyli moja mroczna teoria sie sprawdza mrgreen mrgreen Avsko przybylym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:58 pm
czysta dopamina moja droga.......... @Delu: jakateoria?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|