|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:12 pm
hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:14 pm
Terrorystka Frania tymczasem ide.... ninja nauka historii wzywa! D: po co ci w zyciu historia? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:15 pm
Jaswinder hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen Szczerze mowiac, to gdybys mi cos takiego wywinela, to lezalabys wywinieta na lewa strone...bleee...nienawidze pajakow...a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:17 pm
Delein Jaswinder hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen Szczerze mowiac, to gdybys mi cos takiego wywinela, to lezalabys wywinieta na lewa strone...bleee...nienawidze pajakow...a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa. on sie pajakow nie boi, ale myslal, ze wrzucilam mu na glowe ktoregos z moich szczurow... (akurat do nich gadalam wczesniej) jeszcze udawalam ze to cos mi wylecialo z reki... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:18 pm
Delein a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa. wiem... mrgreen ... mam 7 (jak dotąd twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:20 pm
Jaswinder Delein Jaswinder hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen Szczerze mowiac, to gdybys mi cos takiego wywinela, to lezalabys wywinieta na lewa strone...bleee...nienawidze pajakow...a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa. on sie pajakow nie boi, ale myslal, ze wrzucilam mu na glowe ktoregos z moich szczurow... (akurat do nich gadalam wczesniej) jeszcze udawalam ze to cos mi wylecialo z reki... twisted biedny musial sie straumowac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:21 pm
Delein Jaswinder Delein Jaswinder hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen Szczerze mowiac, to gdybys mi cos takiego wywinela, to lezalabys wywinieta na lewa strone...bleee...nienawidze pajakow...a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa. on sie pajakow nie boi, ale myslal, ze wrzucilam mu na glowe ktoregos z moich szczurow... (akurat do nich gadalam wczesniej) jeszcze udawalam ze to cos mi wylecialo z reki... twisted biedny musial sie straumowac... mrgreen no to co? zasłużył sobie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:22 pm
Jaswinder Delein a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa. wiem... mrgreen ... mam 7 (jak dotąd twisted ) Ja mialam 1, byl w deche! I na pewno jeszcze kiedys sobie sprawie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:22 pm
Jaswinder no to co? zasłużył sobie... 3nodding Czym, ze tak sie spytam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:25 pm
Delein Jaswinder no to co? zasłużył sobie... 3nodding Czym, ze tak sie spytam? kladzie lapy gdzie nie trzeba... xd ja mialam kiedys szczura wedrownego, takiego piwnicznego - byl kochany ale umarl zanim zdazyl dorosnac... popoludniu mial isc na badanie do weta, a rano umarl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:26 pm
Jaswinder Jaswinder Delein a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa. wiem... mrgreen ... mam 7 (jak dotąd twisted ) no moj byl dokladnie taki czarno-bialy jak te dwa pierwsze :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:28 pm
Jaswinder Delein Jaswinder no to co? zasłużył sobie... 3nodding Czym, ze tak sie spytam? kladzie lapy gdzie nie trzeba... xd ja mialam kiedys szczura wedrownego, takiego piwnicznego - byl kochany ale umarl zanim zdazyl dorosnac... popoludniu mial isc na badanie do weta, a rano umarl... no tak to jest z facetami ^^" Nu takie krotko zyja w niewoli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:31 pm