Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22078 22079 22080 22081 22082 22083 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:12 pm

hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:14 pm

Terrorystka Frania
tymczasem ide.... ninja
nauka historii wzywa! D:
po co ci w zyciu historia? blaugh

Jaswinder

Sparkly Hunter

Delein

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:15 pm

Jaswinder
hyhyhy wrzucilam Pasiakowi takiego sztucznego wlochatego pajaka na buzie jak spal i sie biedak wystraszyl, zaczal sie trzasc i wrzeszczec i wywijac rekami bo myslal, ze to jeden ze szczurow... mrgreen

Szczerze mowiac, to gdybys mi cos takiego wywinela, to lezalabys wywinieta na lewa strone...bleee...nienawidze pajakow...a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa.
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:17 pm

Delein
Jaswinder

Szczerze mowiac, to gdybys mi cos takiego wywinela, to lezalabys wywinieta na lewa strone...bleee...nienawidze pajakow...a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa.
on sie pajakow nie boi, ale myslal, ze wrzucilam mu na glowe ktoregos z moich szczurow... (akurat do nich gadalam wczesniej) jeszcze udawalam ze to cos mi wylecialo z reki... twisted

Jaswinder

Sparkly Hunter

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:18 pm

Delein
a szczury to najsympatyczniejsze gryzonie sa.
wiem... mrgreen ... mam 7 (jak dotąd twisted )
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:20 pm

Jaswinder
Delein
Jaswinder

on sie pajakow nie boi, ale myslal, ze wrzucilam mu na glowe ktoregos z moich szczurow... (akurat do nich gadalam wczesniej) jeszcze udawalam ze to cos mi wylecialo z reki... twisted

biedny musial sie straumowac... mrgreen

Delein

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:21 pm

Delein
Jaswinder
Delein
Jaswinder

biedny musial sie straumowac... mrgreen
no to co? zasłużył sobie... 3nodding
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:22 pm

Jaswinder
Delein

Ja mialam 1, byl w deche! I na pewno jeszcze kiedys sobie sprawie :]

Delein

Delein

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:22 pm

Jaswinder

Czym, ze tak sie spytam?
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:23 pm

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:25 pm

Delein
Jaswinder

Czym, ze tak sie spytam?
kladzie lapy gdzie nie trzeba... xd

ja mialam kiedys szczura wedrownego, takiego piwnicznego - byl kochany ale umarl zanim zdazyl dorosnac... popoludniu mial isc na badanie do weta, a rano umarl...
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:26 pm

Jaswinder
Jaswinder
Delein
ratties

no moj byl dokladnie taki czarno-bialy jak te dwa pierwsze :]

Delein

Delein

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:28 pm

Jaswinder
Delein
Jaswinder

Czym, ze tak sie spytam?
kladzie lapy gdzie nie trzeba... xd

ja mialam kiedys szczura wedrownego, takiego piwnicznego - byl kochany ale umarl zanim zdazyl dorosnac... popoludniu mial isc na badanie do weta, a rano umarl...

no tak to jest z facetami ^^"

Nu takie krotko zyja w niewoli...
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 1:31 pm

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22078 22079 22080 22081 22082 22083 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games