|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:12 pm
Negai-chan Kto chce dostać Holly Jolly Boots? Edit - Mam 3 pary na zbyciu ninja . ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:12 pm
Ozzwald to nie ma bawic.. to ma Cie zirytowac Coz, przykro mi, ze tym razem ci sie nie udalo... Omi- dzieki :] cholera, a mialam nadzieje ja jakis quescik...a to po prostu mozna...kupic...blah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:15 pm
Delein Ozzwald to nie ma bawic.. to ma Cie zirytowac Coz, przykro mi, ze tym razem ci sie nie udalo... Omi- dzieki :] cholera, a mialam nadzieje ja jakis quescik...a to po prostu mozna...kupic...blah... crying gonk juz nie umiem byc nie mily crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:17 pm
Ozzwald crying gonk juz nie umiem byc nie mily crying gonk No to masz juz postanowienie na nowy rok XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:18 pm
Delein Ozzwald crying gonk juz nie umiem byc nie mily crying gonk No to masz juz postanowienie na nowy rok XD by nie milym na nowo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:21 pm
tymczasem ide.... ninja nauka historii wzywa! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:21 pm
Dobra, znikam, papa 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:22 pm
Ozzwald Delein Ozzwald crying gonk juz nie umiem byc nie mily crying gonk No to masz juz postanowienie na nowy rok XD by nie milym na nowo ? Albo bardziej sie starac by mnie zirytowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:23 pm
Terrorystka Frania tymczasem ide.... ninja nauka historii wzywa! D: *drapie sie po glowie* a ja myslalam ze jest wolne od szkoly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:27 pm
Baliaur Terrorystka Frania tymczasem ide.... ninja nauka historii wzywa! D: *drapie sie po glowie* a ja myslalam ze jest wolne od szkoly xp ale ja mam olimpiade z historii.. musze kuć...... a teraz ide pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:28 pm
Terrorystka Frania Baliaur Terrorystka Frania tymczasem ide.... ninja nauka historii wzywa! D: *drapie sie po glowie* a ja myslalam ze jest wolne od szkoly xp ale ja mam olimpiade z historii.. musze kuć...... a teraz ide pa Ona jest...inna!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:41 pm
Terrorystka Frania Baliaur Terrorystka Frania tymczasem ide.... ninja nauka historii wzywa! D: *drapie sie po glowie* a ja myslalam ze jest wolne od szkoly xp ale ja mam olimpiade z historii.. musze kuć...... a teraz ide pa ja sie Ciebie boje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:06 pm
No co taka cisza kurde balans? Az nieswojo mi sie zrobilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|