|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:59 am
EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile *drapie sie po glowie* tak jak wczoraj ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:00 pm
Ozzwald EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile *drapie sie po glowie* tak jak wczoraj ? ale wczoraj jej nie widzialam... ty tez ladnie wygladasz ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:01 pm
EvilYuki Ozzwald EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile *drapie sie po glowie* tak jak wczoraj ? ale wczoraj jej nie widzialam... ty tez ladnie wygladasz ^.^ nie latwo utrzymac taki wyglad wink dziekuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:01 pm
EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile Dzieki...wczoraj faceci prawie mnie wykleli przez ta czapke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:03 pm
Delein EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile Dzieki...wczoraj faceci prawie mnie wykleli przez ta czapke XD odrazu wykleli... przedstawili swoje obiektywne opinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:05 pm
Kto chce dostać Holly Jolly Boots? Edit - Mam 3 pary na zbyciu ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:06 pm
Ozzwald Delein EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile Dzieki...wczoraj faceci prawie mnie wykleli przez ta czapke XD odrazu wykleli... przedstawili swoje obiektywne opinie... Noo ja juz widzialam te ogniki w waszych oczach... Ej kurde skad sa te nowe itemy? 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:07 pm
Delein Ozzwald Delein EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile Dzieki...wczoraj faceci prawie mnie wykleli przez ta czapke XD odrazu wykleli... przedstawili swoje obiektywne opinie... Noo ja juz widzialam te ogniki w waszych oczach... Ej kurde skad sa te nowe itemy?   z kontenera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:08 pm
Delein Ozzwald Delein EvilYuki ojej, ladnie dzis wyglądasz smile Dzieki...wczoraj faceci prawie mnie wykleli przez ta czapke XD odrazu wykleli... przedstawili swoje obiektywne opinie... Noo ja juz widzialam te ogniki w waszych oczach... Ej kurde skad sa te nowe itemy?   Czytałaś komiks? To jest maska tego herosa i włosy Sashy blaugh .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:09 pm
Negai-chan Czytałaś komiks? To jest maska tego herosa i włosy Sashy blaugh . no tak, czytalam..ale skad je ludzie wzieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:10 pm
to nie ma bawic.. to ma Cie zirytowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:10 pm
Delein Noo ja juz widzialam te ogniki w waszych oczach... Ej kurde skad sa te nowe itemy?   wlosy sa u moiry a maska u tego blond-miesniaka sa po 100g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:11 pm
Delein Negai-chan Czytałaś komiks? To jest maska tego herosa i włosy Sashy blaugh . no tak, czytalam..ale skad je ludzie wzieli... Z Durem Depot włosy, maskę z Crate&Apparel 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:11 pm
Delein Negai-chan Czytałaś komiks? To jest maska tego herosa i włosy Sashy blaugh . no tak, czytalam..ale skad je ludzie wzieli... wiem tylko że włosy to z durem od moiry po 100 g razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|